"Taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu"

Adriano'dan açıklamalar...

NTV Spor 29.07.2016 - 18:00
"Taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu"

Beşiktaş'ın Barcelona'dan 3 yıllığına kadrosuna kattığı Brezilyalı sol bek Adriano, imzayı attıktan sonra önce Vodafone Arena'yı gezdi ardından da BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş formasını giydiği için çok mutlu olduğunu, kendisine gösterilen ilginni karşılığını vermek istediğini söyleyen Adriano "Beşiktaş taraftarını görünce tüylerim diken diken oldu" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano'nun açıklamaları şöyle:

"Bu hafta burada çok güzel zaman geçirdim. Sürprizlerle doluydu. Taraftar mükemmel karşıladı. Kulübün bana karşı yaptığı yatırım çok iyiydi. Kulübün yapılanması göz alıcı. Kendimi iyi hissetmemi sağladı. Coritiba, Sevilla ve Barcelona'da yakaladığım çıkışı burada sürdürmek istiyorum. Ailemle beraber şehri gezdik ve İstanbul'u çok beğendik. Şehir çok güzel. Stadı gezdim ve çok güzel. Tesislerde çalışmak için her şey var.
 
Formayı giymek mutlu etti, yakıştı da. Benim için biraz garip oldu. Çünkü Real Madrid'in de renkleri beyaz, benim için biraz garip oldu. Gerçekten şehir beni çok şaşırttı. Çok çeşitli imkanlar var. Adapte olmakta zorluk çekmeyeceğim.
 
Ayın 2'sinde takımla çalışacağım. Hoca ile konuşacağım. Çalışmalarımı sürdürdüm ama takımla çalışmak gibi olmuyor. Tamer hoca ile konuştum. Hazırlık maçında oynayabilirsem benim için iyi olur. 10-15 dakika olur bana gösterilen ilginin karşılığını vermek istiyorum. Ayın 7'sinde olur mu olmaz mı bilmiyorum ama Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum.
 
Barcelona'nın hücum futbolu ortada. Aile ortamı başarının en önemli noktası olarak görülüyor. Beşiktaş'ta da bu tarz ortam var. Geçen seneyle ilgili kısa videolar izleme şansım oldu. Kadro ile ilgili ciddi çalışmalar yapılmış. Beşiktaş, hem ligde hem de Avrupa'da gerekli saygıyı görecektir. Takım arkadaşlarımla beraber Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İlk günden beri çok iyi bir ortam var. Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Saygı, sevgi çerçevesinde bu hedeflere varmaya çalışacağız.
 
Taraftarı görünce tüylerim diken diken oldu. Taraftar çok önemli, güzel taraftarlar gördüm. Taraftar 12 numaradır. Zor maçlarda yanınızda olur, maç kazandırır. Onların varlığını bilirsiniz. Çok önemli bir faktör.
 
İlk hedefim hocanın gösterdiği yolda çalışmak. Geçen seneye göre daha iyi takım olacağız. Zor bir sezon bizi bekliyor. Ligde iyi takımlar var. İlk görevimiz defans oyuncusu olarak asist yapmak ama gol atmak da güzel olur.
 
Buradaki kültürü öğrenmek istiyorum. Halka karışıp, sosyalleşmek istiyorum. Daha önce İspanya'da oynarken de aynı şekilde olmuştu. Oradaki insanlarla kaynaştık. Aile gibiydik, burada da öyle olmak istiyorum.
 
Milli takımla ilgili dönme fikrim var. Ama ilk başta Beşiktaş'a faydalı olmak istiyorum. Beşiktaş'a faydalı olduğum zaman bu da milli takım tarafından da dikkat çekecektir.
 
Buraya gelmeden önce Marcelo ile konuştuk. Çok güzel şeyler söyledi.
 
Barcelona'da 21 numarayı giyiyordum. Burada 21 numarayı Kerim giyiyor. Benim için biraz zor olacak ama imkan olursa giymek isterim.
 
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile karşılaşmak benim için güzel olurdu. Sevilla'da oynarken ilk maçımda Barcelona'ya karşı oynamıştım.''
 

Sayfa Yükleniyor...