Emenike'den tur garantisi!..

Fenerbahçe'nin Monaco'yu 2-1 yendiği maçta takımının 2 golünü de atan Emmanuel Emenike tur için umutlu konuştu. Nijeryalı golcü Fenerbahçe için 'özel' olacağını iddiasında bulunurken, Monaco maçının rövanşı için de "2 farklı yenilgiye izin vermeyeceğim" dedi.

NTV Spor 30.07.2016 - 13:46
Emenike'den tur garantisi!..

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra beklentileri karşılaşamayan ve geçen sezonu Al-Ain ile West Ham'da kiralık geçiren Emanuel Emenike, gelecek için umutlu konuştu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Monaco'yu 2-1 yendiği maçta, takımının 2 golünü de atan Nijeryalı, "Fenerbahçe için özel olmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'ye 2011 yılında transfer olduktan sonra ''3 Temmuz Davası''nda gözaltına alınan ve sonrasında sarı lacivertli formayla maça çıkmadan Spartak Moskova'ya transfer olan Emenike, hala üst seviyede bir santrafor olduğunu söylerken, "Taraftar ve kulübün beklentilerini biliyorum. Onun için yeni sezonda özel bir şeyler yapmak için çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal yönetimindeki takımla şampiyonluk yaşayan sonraki sezon beklentileri karşılayamayan Nijeryalı golcü, "Şu anda en iyi seviyemde değilim. Sadece en iyimi vermeye çalışıyorum. Kaybettiğim zamanı telafi etmek için uğraşıyorum. Geçmişte eleştirildiğim dönemlerdeki kadar kötü değilim; ancak çok şey ispat etmeye hazırım." diye konuştu.

Yeni sezonda üst düzey formuyla taraftarları mutlu etmeyi umduğunu dile getiren Emenike, "Hala üst düzey bir santraforum. Şimdi geçmişi unutmak ve geleceğe bakmak istiyorum." sözleriyle umutlu mesajlar verdi.

"2 FARKLI YENİLGİYE İZİN VERMEYECEĞİM"
İlk maçta geçirdiği sakatlığı atlatarak Monaco karşısında rövanş maçında da oynamak istediğini vurgulayan golcü oyuncu, "Monaco'ya iki gol attığım için çok mutluyum ama rövanş maçında daha fazlasını yapmam gerektiğini düşünüyorum. İlk maçta attığım iki gol üzerimdeki baskıyı azalttı, ancak yapılması gereken daha fazla işlerim var. Takımdaki diğer arkadaşlarım gibi Monaco'yu eleyeceğimize inanıyorum ve ikinci maçta iki farkla mağlup olmamıza izin vermeyeceğim. Fenerbahçe bir Şampiyonlar Ligi kulübü ve taraftarlarımızla beraber orada olmalıyız.'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...