Balotelli masada, Eto'o'dan haber bekleniyor!

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Mario Balotelli için Liverpool ile temaslara başladı. İngiltere'de giderek Liverpool yetkilileri ile görüşen yönetim, transferde önemli aşama kaydetti. Balotelli ile ilgili son kararı ise teknik direktör Şenol Güneş verecek.

NTV Spor 30.07.2016 - 15:50
Balotelli masada, Eto'o'dan haber bekleniyor!

Beşiktaş'ta forvet transferi konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Siyah beyazlı yönetim, listesinde yer alan Mario Balotelli için İngiltere'ye gitti. İtalyan oyuncu konusunda Liverpool yetkilileri ile masaya oturan futbol komitesi, mali şartlarda uzlaşmaya çok yaklaştı. Yönetim ayrıca Balotelli'nin menajeri ile de görüştü. Yapılan toplantıda 25 yaşındaki oyuncunun menajeri, İngiliz basınında çıkan, Balotelli'nin Beşiktaş'a transfer olmak istemediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını aktardı. Siyah Beyazlılar, hem Liverpool, hem de Balotelli ile temaslarına devam edecek.

Yaşanan gelişmeleri teknik direktör Şenol Güneş'e ileten komite, deneyimli teknik adamın kararını bekliyor. Güneş'in Balotelli konusunda olumlu görüş bildirmesi halinde Beşiktaş, İtalyan oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini artıracak.

BEŞİKTAŞ, ETO'O'DAN HABER BEKLİYOR
Beşiktaş bir yandan da Samuel Eto'o'dan haber bekliyor. Antalyaspor kampından ayrılarak Kamerun'a giden Eto'o, kulübünün bonservisi konusunda kolaylık yapmasını bekliyor. Yıldız oyuncu Antalyaspor'un bonservis sorununu çözmesi halinde siyah beyazlı kulüp ile anlaşma yapmaya hazırlanıyor.

Sayfa Yükleniyor...