Forvete son aday Benteke!

Beşiktaş'ın forvet için son adayı Christian Benteke oldu. Siyah-beyazlılar, Belçikalı oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Liverpool'a teklifte bulundu.

NTV Spor 06.08.2016 - 10:00
Forvete son aday Benteke!

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listesine yeni bir ismi daha ekledi. Siyah-beyazlılar, Liverpool'un Belçikalı oyuncusu Christian Benteke için görüşmelere başladı.

Yönetim, İngiliz ekibine ilk olarak 1 yıllığına kiralama teklifini sundu. Liverpool ise bu talebe olumsuz yanıt verdi. Benteke'yi bonservisi ile vermek isteyen Ada temsilcisi, siyah-beyazlıların yeni teklifini bekliyor.

Ancak Beşiktaş, Belçikalı oyuncuyu bonservis bedeli ile transfer etme niyetinde değil. Bu konu ile iligili son kararını henüz vermeyen yönetim, Liverpool yetkilileri ile masaya oturup yeniden görüşmede bulunacak.

Kariyerine Belçika'nın Gent takımında başlayan Benteke, daha sonra Standard Liege, Kortrijk ve Mechelen formaları giydi. 2012'de İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa'nın yolunu tutan 25 yaşındaki oyuncu, geçen sezon başında yaklaşık 45 milyon Euro'ya Liverpool'a transfer oldu. Benteke geçen sezon Liverpool forması ile çıktığı 42 maçta  10 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Sayfa Yükleniyor...