Hilbert İstanbul’da

Beşiktaş'ın yeni transferi Hilbert, İstanbul'a geldi.

NTV Spor 21.06.2010 - 21:52
Hilbert İstanbul’da

Portekizli yıldız Quaresma'yı renklerine bağlayarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Siyah-beyazlıların yeni transferi Alman Roberto Hilbert, İstanbul'a geldi.

Siyah-beyazlı ekibin Almanya'nın Stuttgart takımından transfer ettiği Alman futbolcuyu İstanbul'a gelişinde, Atatürk Havalimanı'nda bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı.

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Mete Düren'in hazır bulunduğu karşılamada, taraftarlar Hilbert'e çiçek vererek sevgi gösterilerinde bulundular.

Alman futbolcu, Atatürk Havalimanı'na gelişte apronda 9 numaralı siyah-beyazlı formayı giyip, kendisini bekleyen taraftarların karşısına formayla çıktı.

Hilbert, havalimanında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Böyle büyük bir kulübe kabul edildiğimden dolayı son derece gururluyum'' dedi.

Roberto Hilbert, bugün sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra, öğlen saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törende kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

ROBERTO HILBERT KİMDİR?
2. Lig takımlarından Fürth'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hilbert, 2006 yazında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Kulüpteki henüz ilk sezonunda düzenli olarak ilk 11'de forma giymeye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, 2007'de Stuttgart ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Genelde orta sahanın sağında görev yapan Hilbert, görev verilmesi halinde sağ bek olarak da takımına yarar sağlayabilecek bir oyuncu.

Hilbert, Stuttgart'ın şampiyon olduğu 2007 yılında golcü Marıo Gomez'in sakatlanmasının ardından daha fazla hücuma dönük oynamış ve takımına şampiyonluğu getiren bazı kritik gollerin altına imza atmıştı.

12 kez 21 yaşaltı Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, bir kez de Alman Milli Takımı'nda oynadı.

Sayfa Yükleniyor...