"Yönetim bana güveniyor"

Ralf Zumdick, yönetiminin kendisine güvendiğini ve bu yüzden görevi kabul ettiğini söyledi.

NTV Spor 22.10.2010 - 13:41
"Yönetim bana güveniyor"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Ralf Zumdick, yönetimin kendisine güvendiğini söyledi. Ralf, kontratına ilişkin durumun ise Trabzonspor maçına bağlı olduğunu ifade etti.

Thomas Doll'un görevden ayrılmasının ardından Gençlerbirliği'nde teknik patronluğa getirilen Ralf Zumdick, Beştepe İlhan Cavcav tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, kendisi için önemli olanın takımın başarısı olduğunu belirten Zumdick, ''Gençlerbirliği, Thomas Doll ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra, yönetim takımın başına geçmemi istedi. Doll ile görüştükten sonra görevi kabul ettim. Thomas Doll ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Onunla her zaman arkadaşız. İleride neler olur bilemiyorum. Hiçbir şeyin garantisi yok. Belki ileride yeniden yollarımız kesişir. Benim için şu anda önemli olan takımımın başarısı'' dedi.

Ralf Zumdick, göreve gelmesiyle ilgili bir soruyu, ''Şu anda Trabzonspor maçını düşünüyorum. Kontratımla ilgili ne olacağı maçtan sonra belli olur. O zaman bakarız. İlhan Cavcav ve bazı yöneticilerle görüştüm. Bana güvendiklerini söylediler ve görevi bana verdiler. Bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum'' şeklinde yanıtladı.

Teknik ekibinde Cengiz Demirel ve Levent Zorluer gibi kaliteli isimlerin yer aldığını kaydeden Ralf Zumdick, ilk etapta takımı nasıl toplayacaklarını bulmak istediklerini ifade etti.

Trabzonspor karşısında farklı bir sistemle sahaya çıkabileceklerini söyleyen Ralf Zumdick, ''Şu an oluşmuş bir kadro ve sistem var. Bunu bir anda değiştirmek zor. Ancak, benim kafamda değişik, kendime uygun ekstra bir sistem var. Trabzonspor maçında bunu oynatmaya çalışacağız. Cezalı oyuncularımız var ama Trabzonspor karşısında başarılı olmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...