"Verilen cezalar çok ağır"

Eskişehirspor Bülent Uygun ve Ümit Karan'a verilen cezaları çok ağır buluyor.

NTV Spor 10.11.2010 - 17:18
"Verilen cezalar çok ağır"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Teknik Direktör Bülent Uygun'a 8, kaptan Ümit Karan'a da 4 maç resmi müsabakalardan men cezası vermesini abartılı bulduklarını bildirdi.

Şahbaz, yaptığı yazılı açıklamada, alınan kararların yönetim kurulunu üzdüğünü belirterek, Uygun ile Karan'ın iddialara ilişkin savunmalarını belgeleriyle TFF'ye verdiklerini kaydetti.

Verilen cezalar için teknik direktör Uygun ile kaptan Karan'ın Tahkim Kurulu'na itiraz başvurularını yaptıklarını ifade eden Şahbaz, şunları bildirdi:"Eskişehirspor Kulübü olarak teknik sorumlumuzun ve futbolcumuzun suçsuz olduğuna inanıyoruz. Cezayı abartılı ve gereksiz buluyoruz. Hocamızın ve futbolcumuzun yanındayız. Bu çerçevede başkanımız ve yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürmektedir. Eskişehirspor gibi bir camianın bu olumsuzlukları uzun süre yaşamayacağını, TFF'nin gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz."

Şahbaz, ayrıca Spor Toto Süper Lig'de 13 Kasım'da yapılacak Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, bu karşılaşmadan galip ayrılıp 3 puan almak istediklerini ifade etti. Şahbaz, Antalyaspor karşılaşmasında açık tribün bilet fiyatlarının 15, kapalı tribün bilet fiyatlarının da 30 lira olarak belirlendiği bildirdi.

Sayfa Yükleniyor...