"Takımın morali yerinde ama..."

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sivasspor maçı öncesi takımın moralinin yerinde olduğunu ve kötü gidişe 'dur' demek istediklerini söyledi.

NTV Spor 11.02.2011 - 16:28
"Takımın morali yerinde ama..."

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son üç karşılaşmada 7 puan kaybederek zirve yarışında yara alan Trabzonspor, yarın deplasmanda yapacağı Sivasspor maçı için bu kente gitti.

Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Trabzon'dan ayrılan bordo-mavili takımın kafilesinde 21 futbolcu yer alıyor. Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ile cezalı futbolcular Hrvoje Cale, Giray Kaçar ve Tayfun Cora kadroda yer almadı.

Geçen hafta oynanan Medical Park Antalyaspor maçında omuzundan sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın yarınki karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Sivas'a giden kafilede şu futbolcular yer aldı:

İbrahima Yattara, Umut Bulut, Selçuk İnan, Onur Recep Kıvrak, Tolga Zengin, Ceyhun Gülselam, Alanzinho, Pawel Brozek, Piotr Brozek, Arkadiusz Glowacki, Gustavo Colman, Jaja, Serkan Balcı, Burak Yılmaz, Ferhat Öztorun, Barış Ataş, Engin Baytar, Sezer Badur, Mehmet Çakır, Mustafa Yumlu, Bora Sevim.

''TAKIMIN MORALİ YERİNDE, İNŞALLAH BİR SIKINTI OLMAZ''
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivas deplasmanında galip gelip kötü gidişe ''dur'' demek ve taraftarların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi.

Takımın hafta boyunca iyi çalıştığını ve oyuncuların morallerinin yerinde olduğunu dile getiren Şakar, ''İnşallah bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum'' dedi.

Takımda eksiklerin fazla olmasını şansızlığa bağlayan Şakar, ''Trabzonspor'un kadrosu geniş, olmayan arkadaşlarımızın yerine oynayacak oyuncularımızın onları aratmayacağını umut ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Sivasspor, ardından da Manisaspor ile üst üste deplasmanda iki zorlu maç oynayacaklarını vurgulayan Şakar, ''Yönetim olarak puan kaybı istemiyoruz ama futbol bu, kayıplar da futbolun içerisinde olan bir şey. Ben teknik heyetimize, futbolcularımıza güveniyorum. Bizi ve taraftarlarımızı üzmeyeceklerini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...