Zapata: Eleştirilere saygı duyuyorum

Galatasaray'ın Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata, kendisine yönelik eleştirilere saygı duyduğunu ve daha iyisini yapabilmek için çaba sarf ettiğini söyledi.

NTV Spor 19.02.2011 - 23:01
Zapata: Eleştirilere saygı duyuyorum

Bucaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Galatasaray'ın file bekçisi Zapata, ''Futbolun içinde her şey var. Bazen işler ters gidebilir. Hata yapılabilir. Goller yiyebilirsiniz. Önemli olan her geçen gün daha iyiye gitmek. Eleştirilere saygı duyuyorum. Benim için önemli olan daha çok çalışarak takıma daha olumlu şeyler verebilmek'' dedi.

Galatasaray'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kolombiyalı eldiven, ''Galatasaray'a gelmek büyük bir rüya ve önemli bir şey. Burada olmaktan mutluyum. Her geçen gün daha iyi şeyler yapmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın tek golünü kaydeden Galatasaraylı Culio ise attığı gol sonrası yedek kulübesinde giderek sevinmesiyle ilgili, ''Önce eşimin yanına giderek sevincimi paylaşmak istedim ama sonra maça gelmediği aklıma geldi. Ben de yedek kulübesine ve Insua'ya gittim'' dedi.

SONG: KEYİFLİ BİR GECE OLDU
Galatasaray'ın eski futbolcularından Rigobert Song, sarı-kırmızılı ekibin Bucaspor karşısında 1-0 kazandığı karşılaşmayı, ''Keyifli bir gece oldu'' sözleriyle değerlendirdi.

Yaşamını Fransa'da futbol yorumculuğu yaparak sürdüren Rigobert Song, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Bucaspor'u ağırladığı maçı izledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklamalarda bulunan Song, ''Tek kelimeyle muhteşem bir atmosfer var. Ben hep Galatasaray ile böyle bir statta oynamayı düşlüyordum. Buraya geldim, Galatasaray'ı seyrettim. Galatasaray da kazanınca keyifli bir gece oldu'' dedi.

Rigobert Song, Paris Saint-Germain'de forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç ile görüştüğünü ifade ederek, ''Mevlüt ile her hafta görüşüyorum. Herkes ondan çok memnun. Çok iyi işler yapıyor. Fransa'da oynadığı futbol hem takımı hem de Türk futbolu için çok önemli'' diye konuştu.

Song, eski takımı Trabzonspor hakkında ise teknik direktör Şenol Güneş'in bordo-mavili ekipte iyi işler yaptığını kaydederek, ''Ümit ederim sezon sonunda mutlu sona ulaşırlar'' dedi.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucasporlu futbolcu Onur, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısına iyi mücadele etmelerine karşın gol fırsatlarını değerlendiremediklerini söyledi. Onur, ''Galatasaray bulduğu fırsatı değerlendirdi, biz değerlendiremedik'' şeklinde konuştu.

Bucasporlu Civar ise maç boyunca iyi mücadele ederek Galatasaray'dan daha fazla pozisyon ürettiklerini, bu maçı unutup önlerindeki Bursaspor karşılaşmasına konsantre olacaklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...