Trabzon Şubesi istifa etti

TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, genel merkezin açıklaması nedeniyle istfa etti. TSYD Başkanı Yılmaer, NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Trabzon Şubesi baskılara dayanamadı" derken Trabzon Şubesi'nin istifa eden başkanı İhsan Öksüz ise NTV Spor'a bağlanarak, TSYD'nin de istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

NTV Spor 10.03.2011 - 16:28
Trabzon Şubesi istifa etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, TSYD Genel Merkezi'nin dün yaptığı "Sporda kaos yaratmaya hakkınız yok" açıklamaları nedeniyle görevinden istifa etti.
TSYD Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Öksüz, istifa nedenlerini NTV Spor'a anlattı. Bu arada TSYD Başkanı Esat Yılmaer de aynı yayında istifayı değerlendirdi. Öksüz, Yılmaer'e saygılarını iletirken TSYD'nin de istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Olağanüstü genel kurul kararı alan TSYD Trabzon Yönetim Kurulu o tarihe kadar görevine devam edecek.

TSYD'nin dün yaptığı açıklamayı okumak için TIKLAYIN

ESAT YILMAER: TRABZON ŞUBESİ BASKILARA DAYANAMADI
Bu gelişmenin ardından TSYD Başkanı Esat Yılmaer, NTV Spor'un canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. "Biz açıklamalarımızın arkasındayız. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın açıklamalarının içerisine basının da çekilmesini doğru bulmuyoruz. Trabzon Şubesi'ndeki arkadaşlarımız yerel baskılara karşı koyamadılar ve bunu da anlayışla karşılıyorum. Ancak mesleğimize yapılan çirkin saldırılar var ve bunlara da kayırsız kalamayız. Baskıdan haberimiz oldu. Derneğimize de çok sayıda mail ve faks geldi. Ancak unutulmamalı bir her takıma eşit mesafedeyiz."

ESAT YILMAER'İN ARDINDAN İHSAN ÖKSÜZ DE NTV SPOR'A KONUŞTU: TSYD DE İSTİFA ETMELİ
TSYD Başkanı Esat Yılmaer'in ardından TSYD Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Öksüz de NTV Spor'un canlı yayınına katılarak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve Esat Yılmaer'e cevap verdi. "TSYD Başkanımıza saygılar sunuyorum. Ancak kendisiyle de konuştuk ve biz bu kararı tamamen kendimiz aldık. İstifa nedenimiz, Trabzon'da olan bir olayla ilgili, TSYD Genel Merkezi'nin bize danışmadan hamle yapmasıdır. Biz Sayın Esat Yılmaer ile hem dün hem de bugün konuştuk. TSYD'nin açıklamasında kabul ettiğimiz aynı fikirde olduğumuz yerler var. Ancak açıklamanın bütününde hiç olmaması gereken yerler de vardır. Biz istifa ettik ve TSYD Genel Merkezi'nde de aynısını bekliyoruz."

Görevinden İstifa Eden TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu
Başkan: İhsan ÖKSÜZ
II.Başkan: Murat TAŞKIN
II.Başkan: Avni DEMİR
Sekreter: Osman ÇAVUŞOĞLU
Mali Sayman: Cevat KOL
Yönetim Kurulu Üyesi: Tahir ORHAN
Yönetim Kurulu Üyesi: Kamil ANAHAR

Sayfa Yükleniyor...