Antep'ten Kartal'a kınama

Gaziantepspor Kulübü, Fenerbahçe maçında yaşanan olayları ve Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal'ı kınayan bir açıklama yaptı.

NTV Spor 17.04.2011 - 22:00
Antep'ten Kartal'a kınama

Gaziantepspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında dün Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynadıkları Fenerbahçe maçının devre arası ve müsabaka içinde yaşanan olayların kendilerini fazlasıyla üzdüğünü bildirdi.

Gaziantepspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Bilinmelidirki Gaziantepspor Kulübü olarak bu yıl en büyük hedefimiz Spor Toto Süper Ligi ilk üç içinde bitirmek ve Avrupa Kupalarını katılmaktır. Şehrimizin ve Camiamızın büyük bir özlemle arzuladığı bu hedefimizi hiçbir şaibeye yer vermeden gerçekleştirmek en büyük arzumuzdur.

Bu hedefler doğrultusunda oynadığı her maçı kazanmak için sahada onuruyla mücadele eden takımımıza, Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal tarafından müsabaka sırasında sarf edilen 'Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler' söylemini seviyesiz ve saygısızca buluyor, terbiye sınırlarını aşan bu davranışı şiddetle kınıyoruz.''

Sayfa Yükleniyor...