Efsanelerden Göztepe'ye destek

Göztepe'nin efsane kadrosunda yer alan Fevzi Zemzem, Ertan Öznur, Halil Kiraz ve Nevzat Güzelırmak'ın aralarında bulunduğu eski futbolcular, sarı kırmızılı teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek başarılar diledi.

NTV Spor 28.04.2011 - 19:10
Efsanelerden Göztepe'ye destek
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Göztepe'nin eski futbolcuları sarı kırmızılı oyuncuları ziyaret etti.
        
Göztepe'nin efsane kadrosunda yer alan Fevzi Zemzem, Ertan Öznur, Halil Kiraz ve Nevzat Güzelırmak'ın aralarında bulunduğu eski futbolcular sarı kırmızılı teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek, futbolculara başarılar diledi.
        
Futbol Direktörü Ali Gültiken, yaptığı açıklamada, bu ziyaretten oyuncuların çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle dedi:
        
''Şampiyonluk yolunda son adımı atmak isteyen oyuncu ve teknik heyetimize, efsane kadromuzun inanç ve desteklerini gösterdikleri bu önemli ziyaret, kulübümüzü ve bizi son derece onurlandırmıştır. Bugüne kadar gücümüzü hep onların elde ettikleri başarı ve zaferlerden aldık. Elde edilen başarıların aynılarını ve çok daha fazlasını gerçekleştirmek için azimle çalışacağız. İnşallah bu hafta elde edeceğimiz şampiyonluk bu yolda atılacak önemli bir adım olacak. Kendileri bizi şereflendirdikleri için teşekkür ediyoruz.''
        
Öte yandan, Göztepe'nin kazanması halinde bitime bir hafta kala Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi garantileyeceği 30 Nisan Cumartesi günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Göztepe-Çankırı Belediyespor maçı için şu ana kadar yaklaşık 13 bin biletin satıldığı öğrenildi.
        
Karşılaşmaya Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de geleceği bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...