Trabzonspor'dan TFF'ye tepki

Trabzonspor Kulübü, Sivasspor'un Fenerbahçe taraftarı için yüzde 5'lik seyirci kontenjanının artırılmasının doğru olmadığını bildirdi.

NTV Spor 17.05.2011 - 13:57
Trabzonspor'dan TFF'ye tepki

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin son haftasına girilirken henüz şampiyonun kesinleşmediğini belirtti.

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın da şampiyonluğu belirleyecek bir maç olduğunu ifade eden Yener, ''Misafir takıma ayrılması gereken seyirci kapasitesinin artırılması Fenerbahçe'ye ciddi bir avantaj sağlar. Bu maçta Fenerbahçe'nin alacağı bir  beraberlik, Trabzonspor'un şampiyon olmasını doğurur. Bu tarz bir maçta yüzde 5'ilik kontenjanın artırılması doğru bir davranış olmaz diye düşünüyoruz. Futbol Federasyonu'ndan bu konuda tedbir almasını istedik. Buna bir önlem almasını istiyoruz. Eğer Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemiş olsaydı, o zaman kapasite artırabilirdi. Ama şu aşamada böyle bir şey doğru değil'' dedi.

16 bin kişilik kapasiteli 4 Eylül Stadı'nın yüzde 5'lik bölümü 800 kişiye denk gelirken, Sivasspor 8 bin civarında bileti konuk takım taraftarına ayırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...