Arjantinli Nicolas Navarro Kayserispor'da

Ali Bilgin'i, Volkan Babacan'ı gönderen Kayserispor Arjantinli kaleci Nicolas Navarro ile anlaşma sağladı.

NTV Spor 23.05.2011 - 14:07
Arjantinli Nicolas Navarro Kayserispor'da

Kayserispor, yeni sezon için transfer çalışmalarını kamp dönemine kadar tamamlamayı hedefliyor.

Ligin son maçında Bucaspor deplasmanından beraberlikle dönen sarı kırmızılı ekip, kulüp tesislerinde toplandı. Futbolcular bazı testlerden geçirilmeye başlandı. Futbolcular, testlerin ardından izne ayrılacak.Yeni sezon çalışmaları haziranın son haftasında yeniden kulüp tesislerinde başlayacak. Temmuzun ikinci yarısında iki haftalık Hollanda kampına gidecek olan Kayserispor, ardından yeniden kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürecek.

Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladıklarını ifade etti.
Teknik Direktör Şota Arveladze'nin isteği doğrultusunda bazı futbolcularla yolların ayrılabileceğini belirten Ortaköylüoğlu, şu bilgileri verdi:"Daha önce Amisulashvili ve Zalayeta ile yollarımızı ayırmıştık. Fenerbahçe'den kiralık aldığımız Volkan Babacan, kira sözleşmesi bittiği için takımına geri döndü. Ali Bilgin ile de yollarımızı ayırdık. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda yollarımızı ayıracağımız başka futbolcular da olabilir. Diğer taraftan transfer çalışmalarına zaten başlamıştık. Arjantinli kaleci Nicolas Navarro ile anlaşma sağladık. Yurt içinde ve yurt dışında bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Gelecek sezon için daha güçlü bir takım oluşturmak için çalışacağız."

Sayfa Yükleniyor...