İlhan Eker: Önemli bir tecrübe oldu

Fenerbahçe'nin tamamlanan 2010-2011 sezonunun başında transfer ettiği savunma oyuncusu İlhan Eker, ilk sezonda pek forma şansı bulamasa da burada bulunmanın önemli bir tecrübe olduğunu kaydetti.

NTV Spor 27.05.2011 - 11:01
İlhan Eker: Önemli bir tecrübe oldu

Fenerbahçe'nin tamamlanan 2010-2011 sezonunun başında transfer ettiği savunma oyuncusu İlhan Eker, sarı-lacivertli ekipte geçirdiği ilk sezonun kendisi için önemli bir tecrübe olduğunu ifade etti.

Sarı-lacivertli ekibin Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği şampiyonluk ve geleceğiyle ilgili konuşan İlhan, sezon içinde şans bulamasa da Fenerbahçe'ye elinden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştığını belirtti.

Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını, ancak uzun maratonlarda finalin önemli olduğunu, Fenerbahçe'nin bitirişi iyi yaptığını kaydeden İlhan, "Şampiyon olduk, Allah'a şükürler olsun. Futbol çok enteresan bir oyun. Futbolda zamanla herşeyi öğreniyorsun, yaşın ne olursa olsun. Ben de bu sene içerisinde çok şeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Bana çok büyük bir tecrübe oldu. Oynamasam da takımıma olabildiğince, elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım. İyi bir takım ruhu yakaladık ve bunun sonucunda da şampiyonluk geldi. Şükürler olsun" şeklinde konuştu.

"FUTBOLDA NEYİN NE GÖSTERECEĞİ BELLİ OLMAZ"
Fenerbahçe'nin gelecek sezon Avrupa kupalarında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği hatırlatılarak, sarı-lacivertli ekipte, ilk sezonunda şans bulamamış olması nedeniyle farklı planları olup olmadığı sorulan İlhan, şunları kaydetti: "Futbol bu, ne getireceği belli olmaz tabii ki. Ama takımımızın gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, Fenerbahçe gibi büyük bir markanın, büyük bir takımın orada olması önemli. İnşallah orada da başarılı oluruz, çok iyi yerler alırız. Seneye ligde de yine aynı şekilde başarılı oluruz. Kendi adıma da, futbolda neyin ne göstereceği belli olmaz, bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG'DE 70 MAÇA ÇIKTI
Fenerbahçe'deki ilk sezonunda ligde deplasmanda Manisaspor'u 3-1 yendikleri maçın son dakikasında oyuna girerek şans bulan İlhan, Süper Lig'de toplam 70 maça çıktı.

Gençlerbirliği'ndeki etkili performansıyla sarı-lacivertli ekibe transfer edilen İlhan, Süper Lig'de başkent ekibinde 2009-2010 sezonunda 26, 2008-2009 sezonunda 13 maça çıkarken, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor formasıyla 2007-2008 sezonunda 30 maç oynadı.

İlhan Eker, bu sezon sarı-lacivertli formayla bir de eski takımı Gençlerbirliği'ne karşı Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine çıkmıştı.

Sayfa Yükleniyor...