Erhan Güven resmen Mersin'de

Mersin İdman Yurdu'nun daha önce prensipte anlaşma sağladığı Erhan Güven, Mersine gelerek kendisini 1 yıllığına Mersin İdman Yurdu'na bağlayan imzayı attı.

NTV Spor 03.06.2011 - 10:35
Erhan Güven resmen Mersin'de

HALDUN OKDEMİR - Mersin İdman Yurdu sezon bitiminin ardından görüşmelerini sürdürdüğü Erhan Güven'le sözleşme imzaladı. Erhan Güven kendisini 1 yıllığına Mersin İdman Yurdu'na bağlayan imzayı attı.
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile yapılan son görüşmelerin ardından imzayı atan Erhan Güven, Mersin İdman Yurdu'nun bu sezon çok başarılı olacağına inandığını söyledi.

Mersin İdman Yurdu takımını yakından takip ettiğini ifade eden Güven, "Çok başarılı bir sezon yaşandı. Mersin'e gelmek benim için mutluluk. Bundan sonra Mersin İdman Yurdu forması için ter dökeceğim. Burada olmaktan son derece mutluyum" dedi

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise Erhan Güven artık Mersin İdman Yurdu forması için ter dökecek Mersinlilere armağan olsun dedi. Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusun da transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kahramanlı, "Hiç kimse şüphe etmesin. Süper Lig'e yakışır kadro kuruyoruz. Tüm Türkiye zamanı geldiği zaman bizi konuşacak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...