Hakan Arıkan Mersin'de

Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş'ın kalecisi Hakan Arıkan'ı kadrosuna dahil etti.

NTV Spor 05.06.2011 - 16:10
Hakan Arıkan Mersin'de

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Mersin İdmanyurdu, Zurita, Mustafa Keçeli, Kamanan, Erhan Güven'in ardından Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Hakan Arıkan ile de anlaşma sağladı.

Bakan Zafer Çağlayan, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin'de, geçmişinde bir çok başarıyı barındıran Mersin İdmanyurdu'nun 28 yıllık Süper Lig özlemini, geçen sezon şampiyon olarak sonlandırdığını  hatırlattı.

Mersin'den milletvekili adayı olduktan sonra kulübün daha iyi noktalara gelebilmesi adına destek vereceğini açıkladığını hatırlatan Çağlayan, "Artık benim asıl takımım Mersin İdmanyurdu. Bu nedenle her zaman destekçinizim" dedi.

Kulübün ligde uzun süre kalabilmesi için iyi bir takım oluşturacaklarını anlatan Çağlayan, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüştüklerini, bu sayede Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Hakan Arıkan ile anlaşıldığını belirterek, 'Mersin'e bomba gibi transfer sözü vermiştik. Bu bizim ilk bombamız. Hakan Arıkan önümüzdeki sezon Mersin İdmanyurdu forması giyecek.  Mersin'e hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Takıma önemli oyuncuları kazandırmak için görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Çağlayan, ileriki günlerde yeni transferlerle de Mersin halkına yeni müjdeler vereceğini kaydetti.

Kulübün kiralık tesislerde faaliyet gösterdiğini hatırlatan Çağlayan, "Şampiyona kiracılık yakışır mı? Bence yakışmaz. Bu nedenle 70 dönümlük arazide çalışmalara başlıyoruz. İnşaatı tamamladığımızda, şampiyonumuza bu tesisi verip, mal sahibi yapacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...