Bursaspor'da transfer taarruzu

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, temasta oldukları 4 yabancı oyuncunun 3'üyle büyük ölçüde anlaştıklarını ancak Whittaker'in transferi konusunda maddi pürüzleri henüz aşamadıklarını söyledi.

NTV Spor 10.06.2011 - 17:32
Bursaspor'da transfer taarruzu

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda temasa geçtikleri 4 yabancı oyuncunun 3'üyle büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.

Nayman, sağ kanada Glasgow Rangaers takımından Kenny Miller'in hemşehrisi Whittaker'i transfer etmek için yoğun çaba harcadıklarını, bu transferde sonuca çok yaklaştıklarını bildirdi.

İsmini açıklamak istemedikleri diğer iki oyuncunun transferi konusunda da belli bir aşamaya geldiklerini ifade eden Nayman, ''4 yabancı oyuncudan 3'üyle büyük ölçüde anlaşmaya vardık. Zaten hocamız öncelikli olarak 3 oyuncunun alınmasını istemişti. Diğer oyuncuyla anlaşamazsak yerine yerli bir oyuncu alırız'' dedi.

Transfer görüşmeleri sırasında isim vermekten kaçındıklarını, bunun pazarlık güçlerini azalttığını vurgulayan Nayman, ''Whittaker, çok gündeme geldi. O yüzden rahatlıkla söyleyebiliyorum. Çalışmalar görüşmeler pazarlıklar sürüyor. Ama oyuncu almak kolay değil. Onlar 8 istiyor, biz 4 veriyoruz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda sıkı pazarlık yapıyoruz'' diye konuştu.

SERCAN, VOLKAN, OZAN İPEK VE TURGAY'IN DURUMU
Ferruh Nayman, Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Ozan ipek ve Turgay Bahadır ile ilgili çıkan transfer söylentilerine de değinerek, bu oyuncuların başka bir kulübe gitmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Her oyuncunun bir fiyatının bulunduğunu vurgulayan Nayman, şunları kaydetti:

''Başkanımızın kafasında belirlediği rakamlar var. Bu oyuncular için bizim istediğimizi vermiyorlar. Önerilen paralar çok ufak. Bu oyuncuların transferleri ufak paralarla olmaz. Sercan, Volkan, Ozan İpek ve Turgay çok önemli oyuncular. Zamanı geliyor ikisi yan yana oynayıp maç kurtarıyor.''

Nayman, yerli oyuncu transferine ilişkin soruya, ''Bu konuda hocamız ilgileniyor. Tüm yetki kendisinde'' yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...