Orduspor Miguel Garcia ile imzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, Braga takımının savunma oyuncusu Miguel Garcia'yı 2 yıllığına renklerine bağladı.

NTV Spor 14.06.2011 - 16:20
Orduspor Miguel Garcia ile imzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, Braga takımının stoperi Miguel Garcia'yı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Daha önce kaleci Fornenzzi ve forvet oyuncusu Youla ile sözleşme imzalayan Orduspor, defans hattını da Portekizli Miguel Garcia ile güçlendirdi.

Bugün sağlık kontrolünden geçen Garcia, daha sonra kendisini 2 yıllık Ordusporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Miguel Garcia Kimdir?
4 Şubat 1983 Mauro,Portekiz doğumlu oyuncu savunmada görev yapıyor. Futbola Sporting Lizbon takımın alt yapısında başladı ve burada bir süre oynadıktan sonra Sporting Lizbon A takımına yükseldi. 3 yıl Sporting A takımında oynadıktan sonra 2007 yılında İtalya'nın Reggina takımına transfer oldu. Burada 2 yıl oynadıktan sonra tekrar Portekiz'e geri döndü. Bu sefer adres Sporting Olhanense'dir. Burada 1 yıl oynadıktan sonra UEFA kupasında final oynayacağı Sporting Braga'ya transfer oldu. Braga'da başarılı bir sezon geçiren Garcia Portekiz liginde ve kupada toplamda 19 maça çıktı ve 1692 dakika süre aldı. Garcia ayrıca bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Lig' inde toplam 15 maça çıktı ve 1300 dakika görev alır.

Sayfa Yükleniyor...