"Tarık Çamdal ile anlaştık"

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, 1860 Münih forması giyen Tarık Çamdal'ı kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.

NTV Spor 16.06.2011 - 17:16
"Tarık Çamdal ile anlaştık"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 1860 Münih'te forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Tarık Çamdal ile anlaştıklarını söyledi.

"3 BÜYÜK, 4 BÜYÜK YOK, ALLAH BÜYÜK"
Eskişehirspor'un hedeflerini büyüterek ilerleyen bir takım olduğunu ifade eden Ünal, "Süper Lig'de 18 takım var. Artık 3 büyük, 4 büyük yok. Allah büyük. Herkesin herkesi yenebileceği bir ligdeyiz. Geçen sezon lige kötü başladık. Bir-iki maç daha kazanmış olsak Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edebilirdik. Mevut kadromuzu hiç dağıtmadan eksik gördüğümüz mevkilere özellikle bir stoper, bir orta saha oyun kurucu ve üç forvet olmak üzere 5 transfer yapacağız. Alacağımız oyuncular takıma katkı sağlayacak, bizi hedefe taşıyacak. Türkiye Kupası'nı kazanmayı sonuna kadar istiyoruz. Ligin zirvesini kovalayıp en az UEFA'ya gitmek istiyoruz. Futbolda ekonomi artık tamamen başarıya endeksli şekilde gidiyor. Bu nedenle maç kazanmamız, ligi iyi sırada bitirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"HALİL'İN AİLESİNDE BİR RAHATSIZLIK VAR, HABER BEKLİYORUZ"
Ünal, çok özel oyuncularla ilgilendikleri yönündeki haberlerin doğru olduğuna değinerek, "Bunlardan biri Mallorca takımının çok önemli yıldızlarından biri olan Webo'dur. Bir başkası milli takıma hizmet etmiş Halil Altıntop'tur. Esasen ekonomik boyutlarıyla tamamen anlaştığımız bir transferdir. Şimdiye kadar Eskişehir'e gelmesi gerekiyordu. Ancak, çok önemli bir sorunu var. Ailede bir  rahatsızlık var, onu bekliyoruz. O sorunu çözdüğü zaman özel uçakla Eskişehir'e getireceğim. Kenti gezecek ve O'na yakışır bir şekilde statta imza töreni yapacağız. Diğer isimleri açıklamak istemiyorum. Bugün bir transfer yaptık. 1860 Münih'te forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Tarık Çamdal ile anlaştık. Tarık, şu anda Eskişehir'de, imza atacak ve Es-Es'li olacak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...