'Hiddink Arda'yı da götürecek'

Amerikan spor kanalı ESPN, A Milli Takım’ın Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink’i Chelsea’nin haftaya resmen açıklayacağını ve yanında Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’ı da götürmek istediğini iddia etti.

NTV Spor 17.06.2011 - 11:55
'Hiddink Arda'yı da götürecek'

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, yeni sezonda Chelsea'yi çalıştıracağı yolundaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Amerikan spor kanalı ESPN'in internet sitesinde yer alan haberde, Hiddink'in, Chelsea ile anlaştığının gelecek hafta resmen açıklanacağı öne sürüldü. Habere göre Hiddink, Arda Turan'ı da yanında götürmek istiyor.

Chelsea yönetimi geçtiğimiz günlerde, yeni menajerin birkaç hafta içinde açıklanacağını duyurmuştu. İngiliz basını, uzun süredir mavilerin başına geçecek isim olarak, A Milli Takımın Teknik Direktörü Guus Hiddink'i gösteriyor. Amerikan spor kanalı ESPN de, internet sitesinde, kulüp içindeki kaynaklara dayandırdığı haberinde, Hiddink'in, gelecek hafta resmen Chelsea'nin menajeri olacağını ileri sürdü. ESPN, Chelsea yönetimi ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki Hiddink pazarlığını poker oyununa benzetti.

Hiddink'in, Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in tek menajer adayı olarak öne çıktığını iddia eden ESPN'e göre, Hollandalı teknik adam yanında Arda Turan'ı da götürmek istiyor. Haberde, Hiddink'in şimdiden, Abramoviç'e Arda Turan transferini tavsiye ettiği belirtildi. Arda ile Tottenham ve Newcastle gibi kulüplerin de ilgilendiğinin öne sürüldüğü haberde, milli futbolcunun değerinin 20 milyon euro olduğu ifade edildi.

Sayfa Yükleniyor...