Ve Sezer Öztürk Fenerbahçe'de

Haftalar süren pazarlık sona erdi ve Fenerbahçe Başkanı ile Eskişehirspor Başkanı. Sezer Öztürk'ün bonservisi konusunda anlaşmaya vardı.

NTV Spor 17.06.2011 - 16:48
Ve Sezer Öztürk Fenerbahçe'de

Haftalar süren pazarlık sona erdi ve Fenerbahçe Başkanı ile Eskişehirspor Başkanı. Sezer Öztürk'ün bonservisi konusunda anlaşmaya vardı. Sezer, sarı-lacivertli takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer karşılığında geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Abdülkadir Kayalı ve Brezilyalı defans oyuncusu Fabio Bilica bonservisiyle olarak verilirken, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a 2 milyon 750 bin euro ödenecek.

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?
26 yaşındaki oyuncu futbola Almanya'da başladı. İlk profesonellik deneyimini Bayer Leverkusen'de yaşadı ve henüz 18 yaşındayken Alman kulübünün formasını giydi. 2005 yılında Germinal Beerschot kiralık olarak forma giyen Sezer, daha sonra Nürnberg takımına transfer oldu. Nürnber'de sadece 1 sezon kalan Sezer Öztürk, 2006 yılında Türkiye'ye, o zamanki adıyla Vestel Manisaspor'a transfer oldu.

Ege temsilcisindea 76 maçta forma giyen Sezer Öztürk, bu maçlarda rakip filelere 15 gol atmayı başardı. 2009 yılının devre arasında Eskişehirspor'a transfer olan Sezer, ilk sezonunda 15 maçta forma giydi ve rakip filerele sadece 1 gol kaydetti.

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da oynadığı 29 maçın 26'sında ilk onbirde sahaya çıkan Sezer, bu maçlarda 8 gol attı. Sezer Öztürk, geçtiğimiz sezonu 8 sarı kart ve 1 kırmızı kartla tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...