Sivasspor Atilla Yıldırım ile anlaştı

Gurbetçi futbolcu Atilla Yıldırım, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor ile prensipte anlaştığını açıkladı.

NTV Spor 18.06.2011 - 15:38
Sivasspor Atilla Yıldırım ile anlaştı

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından FC Utrecht'te forma giyen Atilla Yıldırım, Sivasspor ile prensipte anlaştığını söyledi.

Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti.

''Sivasspor ile prensipte anlaştım'' diyen Atilla Yıldırım, ''Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum'' dedi.

FC Utrecht ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren Atilla, ''Başta Belçika ve Almanya olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi aldığını ama önceliğini Türkiye'den yana kullandığını'' belirtti.

Atilla Yıldırım, Türkiye'den başka takımların da kendisiyle ilgilendiğine değinerek, daha makul bulduğu için Sivasspor'un teklifini kabul ettiğini vurguladı.

Almanya doğumlu 20 yaşındaki forvet oyuncusu futbola Amsterdam DCG takımında başladı. Daha sonra Ajax'ın altyapısına geçen Yıldırım, burada 2 sene futbol oynadıktan sonra FC Utrecht takımına transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında başarılı olan Yıldırım, oynadığı 13 maçta 16 gol atarak A takımına yükseldi.

Sayfa Yükleniyor...