Mersin'e Bosnalı kaleci

Mersin İdman Yurdu, Bosna Hersekli genç kaleci İbrahim Sehic'i kadrosuna kattı.

NTV Spor 21.06.2011 - 17:16
Mersin'e Bosnalı kaleci

MEHMET MİRAS - Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı  transfer çalışmaları doğrultusunda uzun süredir görüşmeler yaptığı Bosnalı kaleci İbrahim Seric ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Başkan Ali Kahramanlı "İbrahim yetenek vaad eden iyi bir kaleci, bir çok Avrupa kulübününde transfer listesinde. Kendisiyle görüşmelerimizde Türkiye'de oynamak istediğini söyledi ve kulübü ile yaptığımız uzun görüşmelerden sonra anlaşmaya vardık. Bugün İbrahim 5 yıllığına Mersin İdman Yurdu'nun futbolcusu olmuştur. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz" diye konuştu.

İBRAHİM SEHIC KİMDİR?
1988 Sarajevo'da doğan 190 boyundaki kaleci Bosna Herkes futbolunun gelecek vaad eden kalecilerinden birisi olarak gösteriliyor. 11 kez Ümit Milli olan kaleci, Mayıs 2010'da da Slovakya karşısında A Milli Takım kalesini korudu. A Milli Takımda 2 kez forma giyen genç file bekçisi ülkesinin Zeljeznicar takımında forma giyiyordu.

2008 yılında İtalya devi Juventus'un 200.000 euro bonservis ile transfer etmeye çalıştığı Sehic için o zaman kulupler anlaşamadı ve transferi gerçekleşmedi. Geçen sezon ligde 29 maçda 90 dakika forma giyen genç file bekçisi, Avrupa kupasında da 2 maça çıktı.

Zeljeznicar ile ligi 3. sırada tamamlayan ve Bosna Kupasını kazanan Sehic, takımının da kaptanlığını yapıyordu. Sehic, kaleci Hakan Arıkan ile birlikte Mersin İdman Yurdu'nun formasını giyecek.

Sayfa Yükleniyor...