Canlı yayında bir transfer hikayesi...

Önce, Halil'in Trabzonspor ile anlaştığı haberi geldi. Sonra, NTVSpor'a telefonla bağlanan Eskişehirspor 2.Başkanı Mesut Hoşçan Halil ile biraz önce görüştüğünü ve Halil'in Eskişehirspor'a imza atacağını söyledi. Tam bunu söylerken Trabzonspor da resmi sitesinden Halil ile bugün sözleşme imzalayacaklarını duyurdu. Spor Gecesi'nde tam bir canlı yayın transfer hikayesi yaşandı...

NTV Spor 22.06.2011 - 23:43
Canlı yayında bir transfer hikayesi...

NTVSpor canlı yayınında bir transfer hikayesi yaşandı. Önce Halil Altıntop Çarşamba günü imza için Eskişehir'e geldi, şehri gezdi. Daha sonra menajeriyle İstanbul'a giden Halil Altıntop burada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşüp anlaşma sağladı. Sadri Şener de gazetecilere Halil ile anlaştıklarını duyurdu. Bu haber üzerine Eskişehir 2. Başkanı Mesut Hoşçan NTVSpor canlı yayınına telefonla bağlanarak "Daha biraz önce Halil ile görüştüm. Böyle bir anlaşma söz konusu değil. Eskişehir'e gelecek" dedi ve bu sözleri söylerken Trabzonspor Kulübü, gece 23:00 sularında Halil Altıntop'un bugün resmi sözleşmeye imza atacağını duyurdu. Canlı yayında bunu öğrenen Mesut Hoşçan, büyük bir şaşkınlık için bu habere inanamadı ve bu olayın detaylarını araştıracaklarını, Halil'le imzalayacaklarına inandıklarını kaydetti.

Canlı yayında yaşanan bu konuşmaların detayları ise şöyle gelişti:

Eskişehirspor Kulübü 2. Başkanı Mesut Hoşçan, Halil Altıntop transferi konusunda önemli açıklamalar yaptı. NTVSpor'da yayınlanan Spor Gecesi adlı programa telefonla bağlanan Hoşçan, Halil Altıntop'un Trabzonspor'a transfer olduğu haberinin ajansa düşmesinin ardından Halil Altıntop ile görüştüğünü ve milli futbolcunun kendisine "Ben hiçbir kulüple anlaşmadım. Bu haberlere ben de inanamıyorum" dediğini iletti. 
 
Halil Altıntop'un Trabzonspor'a imza attığına inanmadığını kaydeden Hoşçan "Halil dün gece Eskişehir'de kaldı. Sabah burada gezdi. Bu haberlere karşın Eskişehir'de oynayacağına inanıyorum" dedi. Hatta "Halil'in Eskişehir'de oynayacağından endişemiz yok. Biz ona en iyi imkanları sunduk. Yaptığımız görüşmelerde olumsuz bir yan yok" açıklamalarını yaptı Hoşçan ve "Eğer böyle bir durum olsaydı Trabzonsporlu yöneticiler bize haber ederdi. Kendileriyle iletişimimiz çok iyi" yorumunu yaptı.

RESMİ HABERİ CANLI YAYINDA ÖĞRENDİ
Eskişehir ikinci başkanı Hoşçan NTVSpor canlı yayınında bu açıklamaları yaparken Trabzonspor Kulübü de resmi internet sitesinden Halil Altıntop'u transfer ettiklerini ve milli futbolcunun Perşembe günü sözleşme imzalayacağını duyurdu. Bu haberi canlı yayında öğrenen Hoşcan bu habere inanamadı.

Bu olayı araştıracaklarını kaydeden Hoşçan "Ben biraz önce konuştum Halil ile. Böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama ne olursa olsun Halil gibi futbolcular çok önemli isimler. Böyle futbolcuları kırmamamız gerekiyor. Biz onun üzülmesini istemeyiz" diye konuştu.

Trabzonspor'un internet sitesinde ise şu ifadeler yer alıyordu: Kulübümüzün anlaşmaya vardığı gurbetçi oyuncu Halil Altıntop yarın (Perşembe) 14.00'de Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski ile birlikte Trabzon'un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi'nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacak.

Sayfa Yükleniyor...