Nadir ve Erhan resmen Kayserispor'da

Kayserispor, daha önce anlaşma sağladığı Nadir Çiftçi ve Erhan Kırcı ile resmi sözleşme imzaladı.

NTV Spor 01.07.2011 - 13:29
Nadir ve Erhan resmen Kayserispor'da

Kayserispor, İngiltere Premier Lig takımlarından Portsmouth'ta forma giyen Nadir Çiftçi ve İskenderun Demir Çelikspor'un genç file bekçisi Erhan ile 4'er yıllık sözleşme imzalandı.

Kayserispor'a transfer olan 2 genç futbolcunun sözleşmelerini imzalamalarının ardından kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayserispor'a kazandırdıkları 2 futbolcunun kısa sürede takıma uyum sağlayarak başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.

Hurma, "Nadir Çiftçi, İngiltere Premier Lig takımı Portsmouth'ta forma giydi ve U-19 milli takımımızda da görev aldı. Bundan sonra Kayserispor'da başarısını sürdürecek. Erhan da çok genç bir kaleci. İstikbal vadeden çok güçlü ve yetenekli bir kaleci olduğunu biliyoruz. Onun da önündeki 2 kalecimizi zorlayacağını umuyoruz. Dileriz ki öyle olur. Her ikisine de başarılar diliyoruz" dedi.

Nadir Çiftçi de, Kayserispor'un Türkiye'de hedefi olan bir takım olduğunu ve gençlere büyük önem verdiğini ifade ederek, "Kayserispor'un hedefi büyük ve şampiyon olmayı düşünüyor. Bu hedefe ulaşmakta ben de katkı koymak istediğim için Kayserispor'a geldim" diye konuştu.

Genç kaleci Erhan ise, Kayserispor'un Türkiye'deki en elit takımlardan birisi olduğunu kaydetti. Erhan, "Kayserispor, hedefi her zaman şampiyonluk olan bir takım. Burada genç bir kadronun içinde yer aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah bu genç kadroyla hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşıp, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra şampiyon olan üçüncü Anadolu takımı oluruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...