Samsunspor iki oyuncu ile imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Armağan Kuş ve Serdar Gürler ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 02.07.2011 - 16:51
Samsunspor iki oyuncu ile imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Kayserispor'dan Armağan Kuş ile 3, Fransa Birinci Ligi takımı Sochaux'dan Serdar Gürler'le de 1 yıllık sözleşme sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Armağan Kuş'un Samsunspor altyapısından yetişmiş, 3 yıldır da Kayserispor'a hizmet vermiş bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Armağan'ı takımımıza 3 yıllık sözleşme dahilinde getirdik'' dedi.

Serdar Gürler'in Fransa Birinci Ligi takımı Sochaux'nun forvet oyuncusu olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Serdar Gürler'in Samsunpor'a büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Kendisi Türkiye Genç Milli Takımı'nda oynuyor. Kiralık oyuncu olarak 1 yıllığına opsiyonu bizde olmak üzere anlaştık'' diye konuştu.

Yılmaz, iki futbolcunun da bundan sonraki yaşantısında Samsunspor'a güzel hizmetler vereceğine inancını ifade ederek, transferlerin Samsunspor'a hayırlı olmasını diledi.

Transferden duyduğu memnuniyeti dile getiren genç oyunculardan Armağan Kuş da ''Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Kayserispor'da 3 yıllık bir macera yaşadım. Bu benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Kendi memleketimde ve kendi takımımda olduğum için çok mutluyum. Samsunspor büyük bir kulüp, büyük bir camia. Samsunspor için elimden gelen gayreti göstereceğim. İnşallah herkes için hayırlı olur'' dedi.

Serdar Gürler de, Samsunspor'a transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Samsunspor güzel bir kulüp. İyi bir sezon geçirerek ilk on içinde bir takım olacağız'' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından genç oyuncular, kendilerini kırmızı beyazlı kulübe bağlayan sözleşmelere imza attı.

Sayfa Yükleniyor...