Galatasaray'ın hazırlık maçları belli oldu

Galatasaray'ın yeni sezon çalışmaları kapsamında yapacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu. Sarı kırmızılılar ilk maçında yarın Berlin Türkiyemspor ile karşı karşıya gelecek.

NTV Spor 07.07.2011 - 21:48
Galatasaray'ın hazırlık maçları belli oldu

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon çalışmaları kapsamında yapacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek hazırlık maçlarındaki rakipler ve tarihleri duyurulurken, özellikle zayıf rakiplerden başlayıp, dünyaca ünlü takımlara doğru giden bir takvim oluşturulması dikkati çekti.

Galatasaray ilk olarak Almanya Bölgesel Lig takımlarından Berlin Türkiyemspor'la 8 Temmuz Cuma günü Kufstein Arena'da, daha sonra da Almanya 3. Ligi ekiplerinden SpVgg Unterhaching ile 10 Temmuz Pazar günü Sport Park Unterhaching'de karşı karşı karşıya gelecek.

''Cim-Bom''un 20 Temmuz Çarşamba günü yapacağı maçta rakibi, Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Twente olacak ve karşılaşma Osnabrück kentindeki Osnatel Arena'da gerçekleştirilecek. Yurt dışında Galatasaray'ın yapacağı son hazırlık maçı ise İtalya'nın önde gelen ekiplerinden İnter'le olacak ve 24 Temmuz Pazar günü Bochum kentindeki Rewirpower Stadı bu mücadeleye ev sahipliği yapacak.

Daha sonra İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, kendi seyircisi önünde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool takımını 28 Temmuz Perşembe günü Türk Telekom Arena'da ağırlayacak.

Galatasaray'ın yapacağı 5 hazırlık maçının programı şöyle:

8 Temmuz Cuma:
19.00 Berlin Türkiyemspor-Galatasaray (Kufstein Arena)

10 Temmuz Pazar:
17.00 SpVgg Unterhaching-Galatasaray (Sportpark Unterhaching)

20 Temmuz Çarşamba:
19.00 Galatasaray-FC Twente (Osnatel Arena, Osnabrück)

24 Temmuz Pazar:
18.30 Galatasaray-Inter (Rewirpower Stadium, Bochum)

28 Temmuz Perşembe:
21.00 Galatasaray-Liverpool FC (Türk Telekom Arena)

Sayfa Yükleniyor...