Yaralı: Aysal'ın açıklamalarını kınıyorum

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamayı kınadıklarını söyledi.

NTV Spor 12.07.2011 - 20:51
Yaralı: Aysal'ın açıklamalarını kınıyorum

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yaptığı açıklamayı kınadı.

Manisapor Kulübü Başkanı Yaralı, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, ''Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir'' şeklindeki açıklamasının, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliğinin dün yaptığı toplantıda alınan ortak kararların dışında bulunduğunu belirterek, Aysal'a tepki gösterdi.

Yaralı, Aysal'ı, bu açıklaması nedeniyle kınadığını belirterek, ''Manisaspor Kulübü olarak TFF ile Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantıda alınan kararın yanındayız. Liglerin devam etmesi ve tarihlerin değişmemesi yönünde alınan tüm kararları destekliyoruz. Ancak Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın yaptığı açıklamayı birlikte aldığımız oy birliğiyle aldığımız karar dışında görüyor ve kınıyoruz. Türk futbolu için doğru bir açıklama değildir'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...