U19'da galibiyetle veda ettik

U19 Milli Takımı, U19 Avrupa Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında grup lideri İspanya'yı 3-0 yendi.

NTV Spor 27.07.2011 - 00:06
U19'da galibiyetle veda ettik

U19 Milli Takımı, Romanya'da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında İspanya'yı 3-0 yendi.

Chiajna Şehrindeki Concordia Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımın gollerini 31. dakikada Jonas Ramalho (Kendi kalesine), Dk. 51 Kamil Çörekçi, Dk. 56 Sergi Gomez (Kendi kalesine) attı.

Milli Takımın mücadele ettiği B Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise Sırbistan ile Belçika 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonuçlardan sonra İspanya grubu 6 puanla lider olarak tamamlarken, Sırbistan ile birlikte 4'er puanı bulunan Millilerimiz, Sırbistan ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybettiği için ikili averaj sistemine göre üçüncü sırada yer alarak şampiyonaya veda etti.

A Grubu'nda oynanan karşılaşmalarda ise Çek Cumhuriyeti, Yunanistan'ı 1-0 mağlup ederken, Romanya ile İrlanda Cumhuriyeti 0-0 berabere kaldı. A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İrlanda Cumhuriyeti yarı filane yükseldi.

Milliler, gruptaki ilk maçında Sırbistan'a 2-0 mağlup olmuş, ikinci maçında ise Belçika ile 1-1 berabere kalmıştı.

Stat: Concordia
Hakemler: Tamas Bognar, Lars Hummelgaard, Gianluca Cariolato, István Kovacs
Türkiye: Ömer Kahveci, Kamil Çörekçi, Furkan Şeker, Sezer Özmen, Orhan Gülle, Ömer Ali Şahiner (Dk. 78 Nadir Çiftçi), Gökay Iravul (Dk. 72 Şervan Taştan), Muhammet Demir (Dk. 83 Berkay Öztuvan), Engin Bekdemir, Sefa Başıbüyük, Ali Dere.
İspanya: Adrian Ortola, Sergi Gomez, Ignasi Miquel, Alex (Dk. 71 Ruben Pardo), Borja Gonzalez, Paco Alcacer (Dk. 46 Gerard Deulofeu), Albert Blazquez, Jonas Ramalho, Juanmi (Dk. 46 Pablo Sarabia), Jose Campana, Juan Muniz Gallego.
Goller: Dk. 31 Jonas Ramalho (Kendi kalesine), Dk. 51 Kamil Çörekçi, Dk. 56 Sergi Gomez (Kendi kalesine)
Sarı Kartlar: Dk. 38 Furkan Şeker, Dk. 84 Engin Bekdemir (Türkiye), Dk. 90+2 Pablo Sarabia (İspanya)

Sayfa Yükleniyor...