"Transferde doğru kararı vermeye çalışıyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, bunun için doğru kararı vermeye çalıştıklarını belirtti.

NTV Spor 03.08.2011 - 15:53
"Transferde doğru kararı vermeye çalışıyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, transfer için kulüp yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalıştıklarını, ancak ligin başlangıç tarihinin 9 Eylül'e ertelenmesi nedeniyle olayları gözden geçirme ve acele etmeme durumunun ortaya çıktığını vurguladı.

''O yüzden dikkatli davranıyorum ama transferimiz var tabii ki'' diyen Terim, ''Dikkat ediyoruz. İlk önce bize teknik olarak iyi iş yapsın, ekonomik olarak en iyisini yapalım gibi durumları düşünerek doğru kararı vermeye çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

Forvet mevkisine transfer yapıp yapmayacaklarının sorulması üzerine Terim, ''Baros'u kazanmak için hareket edeceğimizi söylemiştim. Baros'un formu önemli bizim için, atacağı goller de önemli. Elmander çok iyi bir profesyonel. Çok da iyi bir insan, yeteneklerini sahaya yansıtmaya çalışan biri. Bu iki arkadaşımız her halükarda bizim güvendiğimiz isimler ama o mevkiye transfer yapmak için de uğraşıyoruz. Bu iki arkadaşımızın form durumu da bizim bu  kararımızı etkileyecektir'' dedi.

Hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgi de veren Terim, yakında başlayacak milli takım kampları nedeniyle aşağı yukarı 10-12 futbolcularından ayrı kalacaklarını belirterek, ''14 Ağustos'ta Fiorentina ile hazırlık maçı yapacaktık. Ama aksaklık nedeniyle başka tarihe ertelendi. Şimdi o tarihe bir maç almaya çalışıyoruz. 17 Ağustos'ta Olympiakos ile Atina'da, 24 Ağustos'ta Real Madrid ile İspanya'da oynayacağız. 28 Ağustos'ta bir maç yapmayı düşünüyorduk ama bayrama denk geldiği için sıcak bakmıyoruz. 14 Ağustos'ta Napoli ile Türk Telekom Arena'da ya da dışarda oynayabiliriz, ona karar vereceğiz. Milli takım maçları nedeniyle ağırlık  vereceğimiz dönem 11-26 Ağustos tarihleri arası olacak'' diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...