Teteh Bangura Bursaspor'da

Bursaspor, dış transferde geçen sezon AIK Stockholm forması giyen Teteh Bangura ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

NTV Spor 08.08.2011 - 15:58
Teteh Bangura Bursaspor'da

Bursaspor, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Teteh Bangura'nın transferini bitirdi.
        
Yeşil-beyazlı yöneticilerin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarı üzerine yaklaşık 1 aydır yürüttüğü görüşmelerin olumlu sonuçlandı ve hem Bursaspor, hem de AIK Stockholm kulüpleri resmi sitelerinde bu transferi duyurdu.

İSTANBUL'A GELDİ
Menajeriyle birlikte bugün sabahın erken saatlerinde İstanbul'a gelen golcü futbolcu Bangura Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Çok heyecanlıyım. Benim için yeni bir başlangıç olacak. Ligin başlamasını ve takımdaki yerimi almayı ve oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Bursaspor'un ateşli bir taraftar grubu olduğunu duyduğunu söyleyen Bangura, Bursaspor'un kendisini istemesinden dolayı mutlu olduğunu ve kendisinin de Bursaspor'da oynamayı seçtiğini ifade etti. İsveç'in Aik Stockholm takımında forma giyen ve 17 maçta 15 gol atan siyahi futbolcunun en kısa sürede yeşil beyazlı kulüple 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

BANGURA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
İstanbul'dan sonra Bursa'ya gelen Bangura, sağlık kontrolünden geçti.

Bangura, sabah saatlerinde Acıbadem Bursa Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kan testi yapılan, göz, diş, nöroloji, ortopedi, genel cerrahi, iç hastalıkları ve kardiyoloji polikliniklerinde kontrolden geçen Bangura, efor testiyle kontrolleri tamamladı.

Bangura'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...