Mehmet Ali Aydınlar Cumhurbaşkanı ile görüştü

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Aydınlar, seçildikten sonra ilk kez Cumhurbaşkanı ile görüştüklerini ve devam eden şike soruşturmasıyla ilgili kendilerine bilgi verdiklerini ifade etti.

NTV Spor 24.08.2011 - 13:21
Mehmet Ali Aydınlar Cumhurbaşkanı ile görüştü

Mehmet Ali Aydınlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmenin ardından kısa bir açıklama yaptı. Aydınlar, seçilmelerinin ardından yoğun gündemleri sebebiyle ilk kez Cumhurbaşkanı ile görüşebildiklerini söylerken, yönetim kurulunu tanıttıklarını ve Abdullah Gül ile gündem hakkında değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti.

MEHMET ALİ AYDINLAR'IN CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞMESİNİN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA
Aydınlar, "Seçildiğimizden bu yana soruşturma nedeniyle çok yoğun günler geçiriyoruz. Seçildiğimiz günden bu yana Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmek istiyorduk ancak fırsat bulduk. Yönetim kurulumuzu tanıştırdık. Gündemimiz çok yoğun biliyorsunuz. Devam eden "şike soruşturması"yla ilgili Cumhurbaşkanımıza bilgi verdik. Biz bildiklerimizi genel olarak kendisiyle paylaştık. Kendilerinin konuyla ilgili görüşlerini aldık" dedi.

Sayfa Yükleniyor...