Ganalı Mattew Amoah İdmanyurdu'nda

Mersin İdman Yurdu dış transferde Hollanda'nın Nac Breda takımında forma giyen Ganalı forvet Matthew Amoah ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

NTV Spor 05.09.2011 - 22:15
Ganalı Mattew Amoah İdmanyurdu'nda

DEVRİM ÇETİN- Mersin İdman Yurdu transferin son gününde Hollanda'da NAC Breda takımında forma giyen 30 yaşındaki Ganalı oyuncu Matthew Amoah'yı kadrosuna dahil etti.

Mersin İdmanyurdu transferin son dakikalarında çok etkili bir forvet oyuncusu alarak transfere noktayı koydu. Oynadığı 283 maçda attığı 108 golle çok etkili bir istatislik yakalayan Ganalı futbolcu en son Hollanda Birinci Lig takımlarından Nac Breda'da forma giyiyordu. Forvet mevkiinde görev yapıyor. Gana milli takım formasını 40 defa giyen Amoah 12 kez milli forma ile gol sevinci yaşamayı başardı.

24 Ekim 1980 doğumlu olan 178cm boyunda ki oyuncu geçen sezon 28 maçda 10 gol atmayı başardı.Bu sezon ise ilk dört haftası oynanan Hollanda Ligi'nde tüm maçlarda forma giyen oyuncu bir kez de gol sevinci yaşadı. Amoah gelecek hafta Mersin'e gelecek ve görev verilmesi halinde Bursaspor maçında forma giyebilecek.

NTVSpor.net Haber Müdürü Devrim Çetin'e açıklamalarda bulunan Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın alt yapı çalışmaları tamamlandı. Gerçekten çok güzel bir çime ve zemine sahip olduk. Türkiye'nin örnek bir sahasını ve çok iddialı bir futbol zeminini elde ettik" diye konuştu.

Kahramanlı, kapalı tribünün ve alt yapı çalışmalarının stadı farklılaştırıldığını, adeta yeni bir alan inşa edilmiş görünümü verdiğini söyledi.

Bütün açık tribünlerin üzerinin kapatıldığını vurgulayan Kahramanlı, "Böylelikle seyir zevki yüksek ve Süper Lig kriterlerine uygun seyirci kapasitesine ulaşılmış oldu. Tribündeki koltuklarımızı yeniledik. Kırmızı-lacivert ranklerden oluşan koltuklar kullandık" dedi.

Sayfa Yükleniyor...