"Avrupa Ligi'nde iyi bir seviyeye ulaştık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel Aviv ile oynayacağı maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Carvalhal, Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde iyi bir seviyeye ulaştığını ifade etti.

NTV Spor 30.11.2011 - 20:35
"Avrupa Ligi'nde iyi bir seviyeye ulaştık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Maccabi Tel Aviv maçını kazanmak için güçlerinin sonuna kadar mücadele edip, limitlerini zorlayacaklarını söyledi.

Carvalhal, Maccabi Tel Aviv maçının oynanacağı Bloomfield Stadı'nda, Çek futbolcu Tomas Sivok ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, artık kolay maçın kalmadığını belirterek, "Özellikle de Avrupa kupalarında bunun daha zor olduğunu biliyoruz. Maccabi Tel Aviv takımına büyük saygı duyuyoruz. Yarınki maçın zor olacağının bilincindeyiz" dedi.

Yarınki karşılaşmadan 3 puan almaları halinde ciddi bir yol kat edeceklerini kaydeden Portekizli teknik adam, ancak deplasmandaki beraberliğin de son maç için grupta şanslarını sürdürmelerine neden olacağını ifade etti.

"UEFA AVRUPA LİGİ'NDE İYİ MAÇLAR OYNADIK"
UEFA Avrupa Ligi'nde iyi maçlar oynadıklarını dile getiren Carvalhal, "Maccabi Tel Aviv maçında aldığımız iyi bir galibiyetle Avrupa Ligi'ne başladık. Sonra Stoke City maçında çok iyi oynadık ve haksız bir şekilde mağlup olduk. Arka arkaya oynadığımız Dinamo Kiev maçlarında çok iyi performans gösterdik. İki maçı göz önüne alırsanız, biz daha iyi takımdık. Avrupa Ligi'nde iyi bir seviyeye ulaştık. Yarın da bunu korursak, galip gelmememiz için bir neden yok" ifadelerini kullandı.

Carvalhal, rakipleri iyi analiz ettiklerini ve bugüne kadar hiçbir rakibin kendilerini yanıltmadığını vurgulayarak, "Yarınki maçta nelerle karşılaşabileceğimizden bahsetmeyeceğim ama Maccabi Tel Aviv'in tehlikeli yanlarına hazırız ve zayıf yönleri konusunda da bilgi sahibiyiz" diye konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Carlos Carvalhal, bir İsrailli gazetecinin, "Siz ilk maçta farklı galip gelmiştiniz, Maccabi Tel Aviv yarın aynısını yapabilir mi?" sorusuna, "Sonuçta futbol oynuyoruz ve skor hakkında konuşmuyoruz. Her zaman sahaya 3 puan için çıkıyoruz. 'Kesin kazanacağız' demiyoruz ama kazanmak için elimizden geleni yapacağımızı söylüyoruz" diye yanıt verdi.

Carvalhal, Maccabi Tel Aviv'in 10 maçtır kazanamadığının belirtilmesi üzerine de, "Sonuçta bu çok farklı bir kulvar. Ligdeki gibi olmayacağını düşünüyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz. Analiz ettiğimiz şeyleri sahada yansıtmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...