Antalyaspor büyüklere zorluk çıkardı

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 21 puan toplarken, 4 büyük takımdan sadece Beşiktaş'a mağlup oldu.

NTV Spor 23.12.2011 - 13:55
Antalyaspor büyüklere zorluk çıkardı

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 21 puan toplamayı başardı.

Lige sahasında oynadığı Gaziantepspor maçında elde ettiği galibiyetle başlayan Medical Park Antalyaspor, oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak, 21 puan topladı.

Özellikle kendi evinde oynadığı karşılaşmalardaki etkili oyunuyla dikkati çeken kırmızı-beyazlı ekip, sahasında oynadığı maçlarda 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Kendi evinde sadece Mersin İdmanyurdu'na yenilen Medical Park Antalyaspor, deplasmanda ise aynı başarıyı yakalayamadı. Dış sahada sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden takım, 5 maçta da mağlup oldu.

Antalya takımı, sahasında oynadığı maçlarda 10 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Deplasmanda oynadığı 8 maçta ise sadece 3 gol atan Medical Park Antalyaspor, 9 gol yedi. İlk yarıda oynadığı maçlarda toplam 13 gol atan kırmızı-beyazlı takımda rakip fileleri Necati Ateş ve Uğur İnceman 3, Ali Zitouni 2, Deniz Barış, Mehmet Eren, Ali Tandoğan ve Tita ise 1 kez havalandırdı.

Ligde ''4 büyükler'' diye adlandırılan takımlarla oynadığı maçlarda başarılı performans gösteren Medical Park Antalyaspor, deplasmanda sadece Beşiktaş'a mağlup oldu. Zorlu Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönen Medical Park Antalyaspor, kendi evinde Galatasaray ve Fenerbahçe ile de berabere kaldı.

Medical Park Antalyaspor, ligin ikinci yarısına deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçıyla başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...