"Messi'nin futbol mentalitesi Ronaldo'dan daha üstün"

NTV Spor'da yayınlanan Not Defteri adlı programın konuğu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'ydı. Tuğba Dural, Rıdvan Dilmen ve Acun Ilıcalı'nın hoş sohbeti izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Ilıcalı, Messi'nin futbol mentalitesinin Ronaldo'dan daha üstün olduğunu söyledi.

NTV Spor 24.12.2011 - 00:05
"Messi'nin futbol mentalitesi Ronaldo'dan daha üstün"

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı NTV Spor'da yayınlanan Not Defteri programına konuk oldu.

Gençlerbirliği'nin kadro yapısına göre bu sezon çok ciddi bir başarı yakaladığını söyleyen Ilıcalı, "Bütün maçları seyredemiyorum yoğun çalıştığım için fırsat buldukça büyüklerin maçını takip ediyorum. Bu sene Anadolu takımlarını fazla takip etme fırsatım olmadı" dedi.

"FATİH HOCA GİBİ TEKNİK ADAMLARA HER ZAMAN SEMPATİM OLMUŞTUR"
Galatasaraylı Eboue'nin çıkışta olduğunu vurgulayan Ilıcalı, "Dünyada iddialı teknik direktörlerin daha başarılı olduğunu görüyorum. Mourinho içinde bu geçerli. Sakin teknik direktör yapısının her zaman tuttuğunu düşünmüyorum. Fatih hoca gibi teknik adamlara her zaman sempatim olmuştur" diye konuştu.

"VOLKAN ÇOK İYİ BİR KALECİ"
Ilıcalı, "Muslera'yı değerlendirmek için daha erken. Taffarel çok inanılmaz bir kaleci değildi. Sadece o başarılı takımın bir parçasaydı ve o dönemki takım çok başarılıydı. O dönemde Galatasaray'da birçok oyuncu ön plana çıkmıştı. Galatasaray o dönemde çok baskılı oynuyordu, kalesinde çok pozisyon görmüyordu o yüzden Taffarel'i iyi değerlendiremiyecem. İyi kaleci zayıf bir takımı bir yerlere taşır. Bana göre en iyi yerli kaleci Volkan. Rüştü'de olağanüstü bir kaleci" şeklinde konuştu.

"RONALDO ÖZETLERDE İYİ GÖRÜNÜYOR"
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo hakkında açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Ronaldo maç özetlerinde iyi gözüken ama bazı maçlarda seyirciyi kızdıran bir futbolcu. Ronaldo'nun inanılmaz iyi oynadığı bir Barcelona maçını görmedim. Messi'nin futbol mentalitesi Ronaldo'dan üstün" dedi.

Sayfa Yükleniyor...