Torric Jebrin Trabzonspor'da

Trabzonspor, Bucaspor ile sözleşmesini fesh eden Torric Jebrin ile anlaşmaya vardı.

NTV Spor 25.12.2011 - 15:05
Torric Jebrin Trabzonspor'da

Trabzonspor, en son Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'da forma giyen Torric Jebrin ile anlaşmaya vardı.

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, Bucaspor ile sözleşmesini daha önce fesh eden futbolcuyla görüşerek anlaşmaya vardıklarını söyledi.

20 yaşındaki Ganalı orta alan oyuncusu ile 5 yıllık ön sözleşme imzaladıklarını ifade eden Şakar, futbolcunun yarın bordo-mavili takımın Antalya'da başlayacak kampına katılacağını da kaydetti.

"TRABZONSPOR GİBİ BİR CAMİAYA YAKIŞTIRAMADIK"
Bucaspor'da yönetim kurulu, eski oyuncuları Jebrin'in Trabzonspor'a transferiyle ilgili, ''Kulübümüzün bu türlü bir davranışa layık görülmesini, Trabzonspor gibi büyük ve köklü bir camiaya yakıştıramadığımızı belirtiriz'' açıklamasını yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Trabzonspor'un Bucaspor'la sözleşmesini ''gayri ahlaki ve haksız bir şekilde'' fesheden Jebrin'le anlaşmaya vardığının duyurulduğu belirtildi.

Jebrin'le ilgili feshin haksız olduğunun tespit edildiğinin ileri sürüldüğü açıklamada, ''Trabzonspor'un sportif ceza verilmesi ve lisansının iptal edilmesi istemli davası halen devam eden Torric Jebrin'le anlaşmaya vardığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz sezon, Süper Lig'den haksız bir şekilde düşen, bu gelişmeler sonucunda çeşitli maddi sıkıntılar yaşayan ve buna rağmen Türk milli takımlarına, Bucaspor Futbol Akademisi ile birçok oyuncu yetiştiren kulübümüzün bu türlü bir davranışa layık görülmesini, Trabzonspor gibi büyük ve köklü bir camiaya yakıştıramadığımızı belirtiriz'' denildi.

Sayfa Yükleniyor...