Seyit İçgül istifa etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel menajeri Seyit İçgül, 6 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

NTV Spor 27.12.2011 - 19:23
Seyit İçgül istifa etti

Kardemir Karabükspor'da 6 yıldır menajerlik yapan Seyit İçgül, görevinden istifa etti.

Basın sözcüsü Ziya Alak, gazetecilere yaptığı açıklamada, menajer olarak kulüplerinde yıllardır görev yapan İçgül'ün, yönetime istifa dilekçesini verdiğini söyledi.

İçgül'ün kulüplerine çok büyük katkı sağladığını ve başarılarında büyük pay sahibi olduğunu belirten Alak, ''Onunla uzun süre görev yaptık. Üzüntülü ve sevinçli anlarımız oldu. Başarıları beraber yakaladık. Yolu açık olsun, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Sezon itibarıyla başarısız bir ilk dönem geçirdik. Yapacağımız yeni transferlerle ilk yarıdaki başarısızlığımızı noktalar ve oynayacağımız maçları daha iyi sonuçlarla kapatırız. Küme düşme potasından uzaklaşarak daha da yukarılarda yer alırız'' diye konuştu.

Seyit İçgül de yaklaşık 6 yıldır takımda görev yaptığını belirterek, ''Başarısız sonuçlarda hepimiz hata yaptık. Tabii ki ben de vardım bunun içinde. Gönül isterdi ki çok daha iyi yerlerde olalım ama bu saatten sonra da Kardemir Karabükspor'a faydalı olamayacağımı düşündüm. Bugün itibarıyla kulüp menajerliği görevimi bırakıyorum'' dedi.

Kardemir Karabükspor'un Türk sporuna çok büyük hizmetleri bulunan bir kulüp olduğunu herkesin bildiğini dile getiren İçgül, ''Gönül isterdi ki burada çok daha büyük başarılara imza atalım. Ama kısmet değilmiş. Devre arası olduğu için yeni bir havanın, yeni hocanın ve yeni transferlerin gerçekleşmesinde böyle bir kararın daha iyi olacağını düşündüm. Karabükspor her zaman bizim yuvamız'' diye konuştu.

Bu arada, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın yardımcılığını yapan Cenk Özcan'ın, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görevine başladığı bildirildi.

Sayfa Yükleniyor...