"Hayalim Türk Milli Takımı'nın formasını giymek"

Makedon asıllı olduğu için Makedonya Milli Takımı'ndan oynama teklifi aldığını, bu teklifi teşekkür ederek nazikçe reddettiğini belirten Bursaspor'un defans oyuncusu Serdar Aziz, "Hayalim Türk Milli Takımı'nın formasını giymek" dedi.

NTV Spor 29.12.2011 - 13:31
"Hayalim Türk Milli Takımı'nın formasını giymek"

Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, hayalinin Türk Milli Takımı'nın formasını giymek olduğunu belirtti.

Serdar, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, babası Makedon asıllı olduğu için Makedonya Milli Takımı'ndan oynama teklifi aldığını, bu teklifi teşekkür ederek nazikçe reddettiğini kaydetti.

Alt yaş gruplarında çok kez milli formayı giydiğini anımsatan Serdar, ''Ben Türk'üm ve hayalim Türk Milli Takımı'nın formasını giymek. İnşallah bu hayalim yakında gerçek olur ve ben de en kısa zamanda A Milli formayı giyerim'' değerlendirmesinde bulundu.

"LİGİN İLK YARISI İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇMEDİ"
Serdar, ligin ilk yarısına ilişkin olarak bu sürecin kendileri ve camia için istedikleri gibi geçmediğini bildirdi.

İkinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini anlatan Serdar, ''İnşallah Kayserispor maçında 3 puanı alıp ikinci devreye galibiyetle başlamak istiyoruz. Ben sarı kart cezalısı olduğum için Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyeceğim ama takım arkadaşlarım bu müsabakada ellerinden gelenin en iyisini yapıp en güzel mücadeleyi sahaya yansıtacaklardır.'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...