Eskişehir'de hedef El Shaarawy

Eskişehirspor, forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Eskişehirspor yönetiminin, Milan'ın Mısır asıllı forveti Stephan El Shaarawy ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

NTV Spor 02.01.2012 - 14:51
Eskişehir'de hedef El Shaarawy

Eskişehirspor, forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.

Sezon başında İngiltere'nin Middlesbrough takımından transfer ettiği Kris Boyd'dan ve Batuhan Karadeniz'den beklenen performansı alamayan Eskişehirspor, forvet hattında sıkıntı yaşadı. Kırmızı-siyahlı ekip, bu sıkıntıyı Serdar Özbayraktar ve Diomansy Kamara ile aşmaya çalıştı.

Ligin ilk yarısında 19 gol atan Eskişehirspor, teknik direktör Michael Skibbe'nin görevi bırakarak Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'e transfer olmasının ardından teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirdi.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde yaptığı kampla lige verilen arayı değerlendiren Eskişehirspor'da gol sıkıntısını aşmak için transfer girişimlerine başlandı.

Eskişehirspor yönetiminin, Milan'ın Mısır asıllı forveti Stephan El Shaarawy ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Eskişehirspor, geçen hafta Ankaragücü takımından Hürriyet Gücer ve Ediz Bahtiyaroğlu'nu renklerine katmıştı.

Sayfa Yükleniyor...