"Fatih hocamın güvenini boşa çıkarmayacağım"

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Medical Park Antalyasporlu eski futbolcusu Necati Ateş, NTV Spor'un canlı yayında sorularını yanıtladı. Necati, Fatih Terim'in kendisi çok istemesinin transferinde önemli rol oynadığını söyledi.

NTV Spor 01.02.2012 - 12:19
"Fatih hocamın güvenini boşa çıkarmayacağım"

Medical Park Antalyasporlu Necati Ateş, Antalya havalimanında NTV Spor canlı yayına bağlanarak soruları yanıtladı.

Galatasaray ile transferin son günü resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek olan Necati, "Son 3 günde bir atılım oldu. Öğleden sonra itibariyle de bitecek. Ben de İstanbul'a geleceğim, menajerimle görüştükten sonra bir aksilik olmazsa imzayı atacağım" dedi.

"SON GÜN OLMASI NEDENİYLE ÇABUK OLMASI GEREKİYORDU"
2 gündür görüşmelerin sürdüğünü belirten Necati, "Menajerimiz olsun, başkanlarımız olsun, Abdurrahim abi olsun çok ilgilendi. Çok kısa sürede, çabuk şekilde ilerledik. Son gün olması nedeniyle zaten çabuk olması gerekiyordu. Bugün bitmiş dediler bana, bende menajerimden aldığım haberlere göre İstanbul'a yola çıkıyorum" şeklinde konuştu.

"ANTALYASPOR BANA ÇOK ŞEY KATTI"
Antalyaspor'dan alacağı paradan vazgeçtiği sorusunu yanıtlayan Necati, "Ben Antalyaspor'un 2,5 yıldır ekmeğini yiyorum. Antalyaspor bana çok şey kattı. Sağolsun hocalarım olsun, kulüp başkanım olsun, burada şehirde çok seviliyordum. Paranın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben yuvama döneceğim, benim için önemli olan buydu. Bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. Bu da onlardan biriydi. Bazen maddiyatın çok önemi yok, manevi duygular daha önde geliyor. Onun için de ben çok sorun etmiyorum. Yuvama tekrar dönecek olmanın mutluluğu var. Tekrardan Galatasaray formasını giymek benim için çok önemliydi. İnşallah oradaki süreç güzel başlar, inşallah güzel gider. Tek isteğim şu an için orada başarılı olabilmek" diye konuştu.

"GALATASARAY KADROSU TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADROSU"
Necati, "Fatih hocamın bana olan ilgisi, alakası, beni çok istemesi transferimde her şeyin önüne geçti. Ona da çok teşekkür ediyorum. İnşallah hocamın güvenini sarsacak bir şey yapmam. Bu doğrultuda da başarılı olacağıma inanıyorum. Çünkü Galatasaray kadrosu çok kaliteli, Türkiye'nin en önemli hocası Galatasaray'ın başında.  Mutlaka katkı sağlarım diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

GALATASARAY'DAN MP ANTALYASPOR'A 250 BİN EURO
Medical Park Antalyaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Necati Ateş, transferi karşılığında kulubümüzden alacaklı olduğu meblağlardan feragat etmiş olup, ayrıca Galataray Kulübü de işbu transfer nedeniyle kulübümüze 250,000 euro bonservis ücreti ödeyecektir. Öte yandan, yine işbu taransfer kapsamında 2011-2012 sezonu sonunda, Galatasaray'ın Aydın Yılmaz veya tarafların mutabakata varacakları muadili bir diğer futbolcusunu bonservis bedeli almaksızın MedicalPark  Antalyaspor'a transfer edileceği hususundan da taraflar ilke mutabakatı sağlanmıştır" denildi.

NECATİ ATEŞ İLE SEZON SONUNA KADAR ANLAŞILDI
Galatasaray Kulübü, Necati Ateş ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını borsaya bildirdi. Galatasaray Kulübü tarafından IMKB'ye yapılan açıklamada, "Medical Park Antalyaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Necati Ateş ile 2011-2012  2. yarı sezonu sonuna kadar anlaşma yapılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübü Medical Park Antalyaspor Kulübü'ne 250.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2011-2012 2. yarı sezonunda 400.000 USD sabit transfer ücreti ve 10.000 USD maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

Sayfa Yükleniyor...