"Rakiplerimiz saygıyı yüzde 100 hak ediyor"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü karşılaşmasının ardından, rakiplerinin saygıyı yüzde 100 hak ettiğini söyledi.

NTV Spor 03.03.2012 - 16:34
"Rakiplerimiz saygıyı yüzde 100 hak ediyor"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ''Bugün futbol adına iki açıdan yorum yapmak lazım. Tarihin en eski kulüplerinden biri olan Ankaragücü'nün durumu ortada. Onlara saygı duymak gerekiyor. Teknik ekibi ve sahaya çıkan tüm futbolcuların mücadelesini saygıyla anmak gerekiyor'' diye konuştu.

Eşit rekabet ortamının olmadığını ve rakiplerinin saygıyı yüzde 100 hak ettiğini kaydeden Yanal, rakiplerinin düştüğü bu durumun kendilerini üzdüğünü belirtti.

''Türk futbolu bunu yaşamamalı. Özellikle köklü kulüplerimizin bu durumdan çok çabuk kurtulması gerekiyor. Saha dışındaki ve içindeki rekabetin eşit olması gerekiyor'' diye konuşan Yanal, Ankaragücü'nün en kısa sürede toparlanmasını temenni ettiğini ifade etti.

''Biz sadece oyunu kazandık ve 3 puana ulaştık'' diyen Yanal, üst sıralarda yer bulmak için bundan sonra oynayacakları maçlarda seri yakalamaları gerektiğini söyledi.

Lig sıralamasındaki rakiplerinin birbirleriyle oynadığını hatırlatan Ersun Yanal, iddialarının her zaman ilk 4 veya 8 içinde yer almak olduğunu, bu hedeflerinden sezon sonuna kadar vazgeçmeyeceklerini kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...