Dolmabahçe'de kritik randevu

Spor Toto Süper Lig'te şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş ve Trabzonspor kozlarını Fi-Yapı İnönü Stadı’nda paylaşacak. Saat 19:00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

NTV Spor 04.03.2012 - 00:29
Dolmabahçe'de kritik randevu

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı, kritik bir maça sahne olacak. Beşiktaş ile Trabzonspor sadece kadın ve 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyeceği karşılaşmada kozlarını paylaşacak.

Son 6 haftada 14 puan kaybederek lider Galatasaray'ın 14 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta, sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz, Hilbert, Tanju Kayhan ve İsmail Köybaşı Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Portekizli futbolculardan  Simao ise trabzonspor maçında sarı kart görmesi durumunda 30. haftadaki Orduspor maçında takımını eksik bırakacak.

Lig dördüncüsü Trabzonspor ise play off şansını yükseltmek için Beşiktaş karşısına çıkıyor. Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden Glowacki, Vittek, Halil ve Cech'in yanı sıra cezalı olan Alanzinho istanbul'a götürülmedi.

38 yıllık rekabette iki ekip Fi Yapı İnönü'de 111. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçların 46'sını Beşiktaş, 40'ını Trabzonspor kazanırken, 24 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Sayfa Yükleniyor...