Muslera: Sivasspor maçı bizim için önemliydi

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu, takımın hem defansif hem de ofansif anlamda çok iyi işler yaptığını söyledi.

NTV Spor 07.03.2012 - 23:21
Muslera: Sivasspor maçı bizim için önemliydi

Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Johan Elmander ve Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Sivasspor karşılaşmasında galip geldikleri için mutlu olduklarını söylediler.

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Elmander, son oynanan Sivasspor maçında zor şartların sahadaki performanslarını etkilemediğini ve takımıyla gurur duyduğunu söylerken, Muslera ise ihtiyaç olduğu anlarda arkadaşlarına yardım etmenin kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti.

Elmander, Sivasspor'a karşı iyi bir maç çıkardıklarını kaydederek, ''Çok zorlu bir seyahat oldu. Uçağın rötarlı kalkması, inişimizdeki zorluklar ve otele geç saatte varmamız bizi zorlasa da, bütün bunlar sahada en iyi performansımızı vermemizi engellemedi. Bu yüzden takımımla gurur duyuyorum. Çok iyi bir mücadele ve oyun ortaya koyduk. 3 puan için çok mutluyuz. Ujfalusi gol attığı için de ayrıca sevinçliyim'' diye konuştu.

Muslera ise Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek, ''Çünkü puan farkını korumak istiyorduk. Çok zor hava ve saha şartları ile zor bir rakibe karşı alınan 4-0'lık güzel bir galibiyet var. Takım hem defansif hem de ofansif anlamda çok iyi işler yaptı. Takım olarak iyi bir oyun çıkardık. 3 puan için mutluyuz. Benim için en önemli konu, takımın bana ihtiyacı olduğu zamanlarda ortaya çıkmak ve takım arkadaşlarıma en iyi şekilde yardım etmek. Skor ne olursa olsun galibiyete katkım olması benim için çok önemli'' İfadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...