Dürüst: Kadıköy'e kazanmak için gideceğiz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça kazanmak için gideceklerini söyledi.

NTV Spor 10.03.2012 - 22:06
Dürüst: Kadıköy'e kazanmak için gideceğiz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, ''Galatasaray'ın amacı, deplasman olsun kendi sahası olsun galip gelmektir. Kadıköy'e de o anlayışla gideceğiz'' dedi.

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Dürüst, Gençlerbirliği karşısında net bir skorla galip geldiklerini belirterek, ''Zor bir maç olacağını baştan beri söylüyordum. Gerçi, sonuç olarak kolay oldu ama derbi maç arefesinde konsantrasyonu yakalamak lazım. Bizim takım da büyük takım olma özelliğini gösterdi. Net bir skorla bu maç geride kaldı'' dedi.

"BÜTÜN MAÇLARDA PUAN FARKINI KORUMAK LAZIM"
Ali Dürüst, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili bir soru üzerine, ''Galatasaray her ortamda galip gelmek için oynar. Rakip sahada oynanacak, ancak bizim amacımız play-offa avantajlı gitmek. Puan farkından ziyade oraya galip gelmek için gideceğiz. Tabi 9 puan fark, play-off olduğu için bir avantaj gibi gözükebilir. Ancak daha kalan maçlar var. Bütün maçlarda o puan farkını korumak lazım. Galatasaray'ın amacı, deplasman olsun kendi sahası olsun galip gelmektir. Kadıköy'e de o anlayışla gideceğiz'' diye konuştu.

"HERKES SORUMLU DAVRANMALI"
Derbi maçta herkesin sorumlu davranması gerektiğini dile getiren Dürüst, ''Spor bir dostluk. Bütün futbolseverlerin, bütün Türk halkının gözü bu derbi maçında. Futbolcular başta olmak üzere hepimize düşen görev bu mesuliyetle o maça gitmek. Taraftar da şenlik anlayışıyla oraya gelecekler. Güzel bir maç olacak. Futbolu, bu seneki kaostan inşallah bu derbi ile güzel günlere hep beraber taşıyacağız'' ifadelerini kullandı.

CAVCAV: GALATASARAY'I CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise galibiyetinden dolayı Galatasaray'ı kutlayarak, ''Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Fakat futbolda yenmek de yenilmek de şerefli bir olay. Futbolun yapısı bu. Ya yeneceksin ya da yenileceksin. Biz de bugün yendik. Galatasaray'ı canı gönülden kutluyorum'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...