Gaziantep son 4 hafta toparladı!

Sezona iddialı girmesine rağmen bir türlü ateş hattından uzaklaşamayan Gaziantepspor, son 4 haftada topladığı 10 puanla taraftarının yüzünü güldürmüş oldu.

NTV Spor 12.03.2012 - 11:34
Gaziantep son 4 hafta toparladı!

Spor Toto Süper Ligi'nde bu sene sıkıntılı dönemler geçiren Gaziantepspor, son 4 maçında gösterdiği performansla taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Lige Tolunay Kafkas ile başlayan ancak ilk 4 haftada alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden kırmızı-siyahlılar, teknik direktörlük koltuğuna süper lig deneyimi olmayan Abdullah Ercan'ı oturttu.

Genç teknik adamla çıktığı maçlardan da istediği sonucu alamayan Gaziantepspor yönetimi, Abdullah Ercan ile yolları ayırdıktan sonra süper ligin tecrübeli teknik adamlarından Hikmet Karaman ile anlaşmaya vardı.

Gaziantepspor, Hikmet Karaman ile çıktığı 8 maçın 4'inden galibiyet, 1'inden beraberlik ve 3'ünden de yenilgi ile ayrıldı. Celal Doğan Tesisleri'ndeki zemin sıkıntısı nedeniyle antrenmanları Antalya'da yapan Karaman, Gaziantepspor'un çıkışını sürdürmek istiyor.

Zorlu Samsunspor deplasmanından 1 puan alan Güneydoğu ekibi, topladığı 36 puanla 14'üncü sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlılar, oynadıkları 30 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Kırmızı-siyahlılar, attığı 31 gole karışlık, kalesinde 33 gol gördü.

Takımın en golcü ismi Muhammet Demir, 8 gol atarak takımının aldığı galibiyetlerde önemli pay sahibi oldu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Kahraman, yaptığı açıklamada, Samsun deplasmanından istediklerini aldıklarını belirterek,"Kaybedeceğimiz 3 puan hem bizi iyice tehlikeye atacaktı hem de rakibimize kümede kalma yolunda büyük ümitler verecekti. Samsun'dan istediğimiz sonuçla döndük" dedi.  

Karaman, Kardemir Karabükspor ile bu hafta Gaziantep'te final maçı yapacaklarını kaydetti.

Hikmet Karaman'ın 8 maçlık karnesi şöyle:

Gençlerbirliği 1-0 Gaziantepspor
Gaziantepspor 1-2 Galatasaray
Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor
Gaziantepspor 1-0 Orduspor
Manisaspor 0-2 Gaziantepspor
Gaziantepspor 5-0 İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Samsunspor 0-0 Gaziantepspor

Sayfa Yükleniyor...