Çalımbay: Volkan'ın pozisyonu kırmızı karttı

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Volkan Şen'in pozisyonunun kırmızı kart olduğunu savundu.

NTV Spor 12.03.2012 - 23:54
Çalımbay: Volkan'ın pozisyonu kırmızı karttı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay başından sonuna kadar heyecanlı bir maç oynandığını belirterek, ''Mücadele olarak her iki takım da iyiydi. Amacımız buradan puan veya puanlarla ayrılmaktı. Tabiki Trabzonspor'dan baskı yiyecektik. Bu da istediğimiz bir şeydi. Pozisyonlar bulduk ancak son vuruşları daha iyi yapsak, amacımızı gerçekleştirebilirdik'' dedi.

Kazandıkları topları da çok iyi kullanamadıklarını anlatan Çalımbay, ''Son 10 dakika kala da ikinci golü yedikten sonra istediğimizi yapamadık. Büyük takımın tecrübesi burada ortaya çıkıyor. Saha kenarında ne kadar müdahale edersek edelim, sahada istediğimizi yapamayınca mağlup ayrılıyorsunuz. Trabzonspor takımına başarılar diliyoruz. Biz de önümüzdeki 4 maçtan en iyi sonuçla ayrılmayı istiyoruz'' diye konuştu.

Çalımbay, karşılaşmada hakem kararlarına ilişkin olarak ise ''Maçın başında Kıvanç'a tekme geldi. Biz hakemin faul çalıp çalmaması konusunda bir şey demiyoruz. Kötü sakatlandığı halde hakem oyunu durdurmadı. İkinci yarıda bu oyuncuyu oyundan almak zorunda kaldık. Volkan'ın pozisyonu bize göre kırmızı karttı. Colman da yardımcıma küfür etti'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...