İnönü'de neler yaşandı

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile Beşiktaş, İnönü'de karşı karşıya geldi. İşte İnönü Stadı'nda yaşanan gelişmeler...

NTV Spor 16.03.2012 - 00:33
İnönü'de neler yaşandı

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında İspanya temsilcisi Atletico Madrid'e 3-0 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa kupalarına veda etti.

Madrid'deki ilk karşılaşmayı da 3-1 kaybeden siyah-beyazlılar, Fiyapı İnönü Stadı'ndaki rövanşta istediği sonucu alamayınca çeyrek finale çıkma şansını yitirdi.

''Kara Kartallar'', iki maçta İspanyol ekibinden toplam 6 gol yerken, sadece 1 gol atabildi.

Beşiktaş, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 12 maç yaparken, 6 galibiyet, 6 da yenilgi aldı.

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ
Beşiktaşlı bir taraftar, Atletico Madrid'in attığı 3. golün ardından sahaya girerek, Cenk Gönen'e tepki gösterdi.

Sahaya inip, Cenk'in önüne kadar gelen taraftarı, güvenlik güçleri hemen yakalayarak, saha dışına çıkardı.

Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, Falcao'nun attığı 2. golde hatası olan kaleci Cenk Gönen'i protesto ettiler. Bu golün ardından Cenk'e her top geldiğinde stattan ıslıklar yükselirken, kapalı tribündeki taraftarlar ise Cenk lehine tezahüratlar yapıp, genç kaleciye moral verdi.

ARDA'YA TEPKİ
Maçın ilk yarısında Atletico Madrid forması giyen Arda'ya tepki göstermeyen siyah-beyazlı taraftarlar, ikinci yarıda ise milli futbolcuyu protesto etti.

Taraftarlar, bazı pozisyonlardan sonra, Arda'ya küfürlü tezahüratlarda bulundu. Maçın 68. dakikasında yerini Assunçao'ya bırakan Arda'ya, bu sırada siyah-beyazlı taraftarlar tepki gösterip, yabancı maddeler attı.

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın bitiminde ise Atletico Madrid futbolcularını alkışlarla soyunma odasına uğurladı.

GOL PASI ARDA'DAN
Karşılaşmada Atletico Madrid'in ilk golünü milli futbolcu Arda Turan'ın pasında Adrian Lopez attı.

Avrupa kupalarında ilk kez bir Türk takımına karşı forma giyen Arda, 26. dakikada gelişen Atletico Madrid atağında, Adrian Lopez'e asist yaparak, takımının galibiyetinde rol oynadı.

İSPANYOLLARA YİNE ELENDİ
Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında İspanyol takımları karşısındaki şanssızlığı Atletico Madrid karşısında da sürdü.

Daha önce 8 eşleşmenin sadece 1'inde turu geçmeyi başaran siyah-beyazlılar, 9. eşleşmede de turu geçemedi.

İLK VE TEK KORNER 64. DAKİKADA
Beşiktaş, turu geçmek için farklı galibiyete ihtiyaç duyduğu Atletico Madrid maçında ilk ve tek kornerini ancak 64. dakikada kullanabildi.

Tüm çabalarına rağmen, gol pozisyonu üretmekte güçlük çeken siyah-beyazlılar, Braga maçından sonra Fiyapı İnönü Stadı'nda üst üste ikinci UEFA Avrupa Ligi maçını da gol atmadan kaybetti.

61. DAKİKADA 3 DEĞİŞİKLİK HAKKI BİTTİ
Beşiktaş, maçtaki 3 değişiklik hakkını 61. dakikada tamamladı.

İkinci yarıya Ekrem'in yerine Holosko'yu alarak başlayan siyah-beyazlılarda, 59. dakikada da Edu'nun yerine Mustafa Pektemek girdi.

İbrahim Toraman'ın sakatlanmasıyla da teknik direktör Carvalhal, zorunlu bir değişiklik yaparak 61. dakikada Mehmet Aurelio'yu oyuna aldı.

Sayfa Yükleniyor...