"Bu taşın altına elimizi beraber sokacağız”

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni üyeler için düzenlenen berat töreninde konuştu. Aysal, yeni üyelerin vereceği güç ile Galatasaray’ı daha iyi noktalara taşıyacaklarını ifade etti.

NTV Spor 21.03.2012 - 20:37
"Bu taşın altına elimizi beraber sokacağız”

Galatasaray Kulübü'nün 284 yeni üyesi, düzenlenen törenle beratlarını aldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, yeni üyeler için düzenlenen berat töreninin, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirildiği kaydedilirken, "2011 yılında Galatasaray Spor Kulübü'ne katılan 284 üye, beratlarını ve kartlarını bugün aldılar" denildi.

Törende üyeler hitaben bir konuşma yapan Ünal Aysal'ın, geleceğe daha ümitle baktığını söylediği vurgulanırken, "Galatasaray'da kişisel başarılar yoktur. Galatasaray'da kitlesel başarılar var. Biz bu kitlenin göbeğinde oturmuş bir çekirdeğiz. Birbirimize bağlıyız ve birbirimize bağımlıyız. Bu bağımlılığımız ve bağlılığımız başarımızın temelinden yatan en büyük unsur. Bugün Galatasaray'ı bir zümre yönetiyor. O zümrenin bağlı olduğu ekip sizlersiniz. Biz başarımızı sizlerden alıyoruz. İleride bir görev değişimi olacak, aynı sorumluluğu sizler yükleneceksiniz. Bugün Galatasaray'ımızın ileriye dönük vizyonu, Türkiye dışında ve yepyeni ufuklara dönüktür. Bunu başaracak güçteyiz. Bunu ufak bir ekibin yapma imkanı yoktur. Bu güç sizlerde var. Bu taşın altına elimizi beraber sokacağız. Bu gücü siz bize vereceksiniz, biz de sizin adınıza başarıları gerçekleştireceğiz. Başarıları beraber kutlayacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...